Суд визнав, що водій «Аверсу» порушував правила

13
7
Суд визнав, що водій «Аверсу» порушував правила
У п'ятницю, 8 червня, Луцький міськрайонний суд оголосив рішення у адміністративній справі про скасування постанови патрульного поліцейського Андрія Переходька.

Про це з посиланням на портал "Судова влада" повідомляє інтернет-видання "Перший".

Суд під головуванням судді Анатолія Пахолюка заслухав сторін у справі, дослідив відеодокази і покази свідків та за наслідками розгляду встановив правомірність дій інспектора патрульної поліції щодо притягнення водія ТРК "Аверс" Олександра Токаєва до адміністративної відповідальності.

Нагадуємо, увечері 20 квітня на вулиці Електроапаратній неподалік офісу телекомпанії патрульні поліцейські зупинили авто "Аверсу", в якого не працювала ліва фара в режимі ближнього світла. Документи поліцейським водій категорично відмовився пред’являти. Тому патрульні вирішили відвезти чоловіка у Луцьке міське відділення поліції. На водія склали адмінматеріали за частиною 1 статті 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керував технічно несправним автомобілем) і за частиною 1 статті 126 цього ж кодексу (не пред’явив документи на вимогу працівника поліції).

Журналісти телеканалу приїхали у поліцію вигороджувати свого водія.
Вони звинуватили патрульну поліцейську у вживанні нецензурної лексики під час виконання службових обов’язків.

За результатами події вони змонтували сюжет, у якому «запікали» слова патрульної так, що може здатися, ніби сигналом приховали лайливе слово. Однак на відео з нагрудної камери чутно, що таких слів інспекторка не вживала, тобто в сюжеті цей звук накладений спеціально, аби дискредитувати правоохоронця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там ще б Московку з Поліщук до суду за перешкоджання діяльності поліцейських і була б картина маслом, а то взагалі вже меж не бачить той "Аверс"! Уявили сбі, що їм все можна і "дах" все вирішить. Цими принципами завжди і керувалася Московка і так своїх підлеглих вчить працювати.
Відповісти
- були і будуть! Але без лівої фари вночі...(((- да ЙОбнеЙОГО Камаз, і от рішення вірне!!!) Гірше, що норм людина постраждає!(( Висновок- ПОГАНО без лівого саітла!!!
Відповісти
Ви явно не водій. Іобне камаз через відсутність однієї фари??
Думаєте камазисти такі дурні і сліпі??
Тим більше, що найбільше може вальнути попутній транспорт, якщо задні габарити не світитимуть (а вони очевидно світили!)
Але якщо навіть припустити, імовірність лобового зіткнення, то скажіть-но, навіщо камазові/волзі/коню залазити на несвою полосу? Це значить камаз-вбивця, рішив по зустрічній катнутись? Ну тоді лампочка/лампочки його зустрічок тут ні до чого!)
Відповісти
Аяяяяй! Журношлю....ка Поліщук це не переживе! З понеділка буде кидатись на людей як Матросов на амбразуру.
Чучело
Відповісти
Ну давайте по розуму.
Відповісти
Закони (ПДР) то раз. Писані вони туди-сюди, щоб людей обдирати, ну і по-друге,- щоб був рух безпечніший. Але обдираловка по-перше. Це видно по копах.
Раніше, як тільки вони вилупились на дороги, то майже не чіплялись без діла.
Був у мене аналогічний випадок у 2015-16. Догнали мене, поблимали і кажуть у вас фара не світить - не можна їхати... а я кажу їду домів, там і поміняю, до того ж протитуманки світили... а ті вперлись як неадеквати: якщо поїдете, то буде штраф!
Залишайте тачку на узбіччі на цілу ніч а завтра поміняєте лампочку...
Тоді я роззирнувся і помітив, що буквально за пів км заправка.
Кажу їм, ну раз ви такі нестерпно і надмірно правильні, може проконвоюйте мене до тої заправки і там полюбому має бути на продаж така лампочка... вони так зависли чуть, не думали, що доведеться дюдям добре діло робити... ну і домовились, що згода.
Права я отримав аж тоді, як увімкнув фари після заміни лампи. Для честі комів, хоч вони і упороті, та все ж присвітили мені своїм СЛУЖБОВИМ СПЕЦЗАСОБОМ КЛАСУ "ЛІХТАР")))

До чого я веду: якшо по-людськи, в умовах початку війни, коли влада відверто прогиналась під усім чим тільки можна, то штраф не брався... Попередження було достатньо.
А нині, коли властімущі розпоясуються потроху, то починають крахаборити (і копи в першу чергу, бо їм полюбому авачко піднімає норму зборів за зміну).
Ось таке.
Не треба мурижити людей. Якби я не запропонував під'їхати до заправки, то теж міг бути кіпіш, бо копи теж до заправки б не додумались... і це було б дуже сумно. Бо вийшло б так, що ми всі ідіоти...
Треба простішими бути. Хай копи возять бляха лампочки на продаж, бо це доволі часта проблемка. Сервіс хай курва роблять нам за наші податки а не матьорі чуть не з кнутами будуть ходити, бо бачте у мирного жителя щось чуть не так...

Відповісти
Мабуть перегрився! :) Антифризу залий - попустить! :)
Відповісти
И нафига они тебе помогли, присвечивали еще, неблагодарный? Ведь валынское быдло надо штрафовать и штрафовать!
Разве в Луцке люди живут?
Животные, - их надо трусить по поводу и без!!!
Відповісти
Сталина на вас нет!
Расстрелять чертяку! Ишь какой норовистый! Дед таких сразу валил...
Много лет судьей работал.
Нужно чтобы умели ходить в стойле и пахать на государство! Пусть все платять за всякую мелочь! Судьи помогут! Судьи с чиновниками и ментами нормально дадут народу перца!
Сидите валыняки и не рыпайтесь - кайфуйте как вас стригут!
Кричите хором на того, кто мелочь какую-то сделал!
Пусть и он (водитель) на вас покричит через время! Обозлится на ментов и людей.
Чтоб вы жили как собаки и вечно грызлись!
Відповісти
ВСІМ учасникам варто було б почитати п31.5. ПДР : "У разі виникнення в дорозі несправностей, зазначених у пункті 31.4 цих Правил, водій повинен вжити заходів для їх усунення, а якщо це зробити неможливо - рухатися якомога коротшим шляхом до місця стоянки або ремонту, дотримуючись запобіжних заходів з виконанням вимог пунктів 9.9 і 9.11 цих Правил".
Відповісти
з пахолюка такий суддя, як з корови рисак
Відповісти
Є хоч одне відео з камер мусорів що непрацює фара. Нема і бути не може. Все записане з слів самих мусорів от вам і закон, дурнів вчили, бабло потратили, камери покупляли, а толку як не було так і нема і все вернулось до того що було. Яким би там аверс не був, але використовувати мусорскі методи 90 р, це вже через край. Наркомани в місті їх не цікавлять, гральні притони теж, мажори, упасі боже, обїжають третьою дорогою, а тут фара , мега злочин розкрили!
Відповісти
Ну правильно! Бо більшість, коли дивляться на поліціянта бачать поважного представника держави... але на ділі під тою формою не коп а абізянка - законів не зна, совісті і поваги теж кіт наплакав, сам нічого не зробить, тільки шарою собі подібних. Все на шо вони націлені: не справжнє беззаконня чи злочинність, а прості абсолютно безпечні громадяни, які тільки трохи шось ніби-то порушили.
Все просто - прості мирні громадяни не чинитимуть ніякого спротиву, ну може кілька усних заперечень...
То як їх не доїти і не мурижити? Коли кучмівські-янучарські це десятиліттями робили?! Політика копів проста - ніяких попереджень і доброзичливості - тільки доїти на 400-500грн і все. мінімум на 250.
Ще чекайте - за ремені як візьмуться! А за ліміт швидкості у місті (50) то взагалі озолотяться - накупляють вертольотів і будуть на вітряк наші гроші щбурляти тіки так!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні