--> «Їх треба гнати з першої ліги», – Кошельник про команду, яка купила гру в судді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Їх треба гнати з першої ліги», – Кошельник про команду, яка купила гру в судді

1
4
«Їх треба гнати з першої ліги», – Кошельник про команду, яка купила гру в судді
Спортивний директор ФК "Волинь" Валентин Кошельник відкидає будь-які звинувачення щодо участі керівництва чи гравців клубу в договірних матчах.

Про це він заявив у п'ятницю, 8 червня, на прес-конференції з нагоди представлення нового головного тренера "Волині".

"Їм мали би зняти три очки, а нам – додати. Ну як можна таке заявляти, що "Суми" дали судді 100 тисяч (гривень - ред.), а "Волинь" могла дати більше? Ми ігор не купуємо. Ну, пригнувся гравець під час штрафного, то що він, навмисно пригнувся? Та "Суми" взагалі треба гнати з першої ліги. Ви ж пам'ятаєте, у тій грі суддя ще й пенальті не призначив, яке ми мали би пробити", – обурився Кошельник.

Нагадаємо, раніше спортивний директор "Волині" вже заперечував причетність "хрестоносців" до купівлі матчу з "Сумами".

Про футбольний скандал оголосила 22 травня цього року Національна поліція. У договірних матчах звинуватили керівництво і гравців 50 клубів. Причому як приклад поліція навела відео, де під час зустрічі президента ПФК «Суми» Владислава Крамара та арбітра ФФУ домовлялися про перемогу або нічию для ПФК «Суми» у матчі у «Волинню».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
футбол це кодло спорт дебілів та Биків як може держава це фінансувати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні