Через городників у Володимирі зменшився напір води

2
17
Через городників у Володимирі зменшився напір води
У Володимирі-Волинському уже кілька днів поспіль у квартирах, де встановлені газові колонки, складно нагріти воду. Про це написала у "Фейсбуці" мешканка міста Світлана Коширець.

"Уже кілька днів як ледь запалюється колонка і ледь нагріває воду. Думала, що діло в ній, але перевірила з 6 до 7 ранку - все було ок. А прямо тепер, серед дня, теплу воду, бачу, чайничком доведеться гріти", – йдеться у дописі.

Зателефонувавши в управління водопровідно-каналізаційного господарства міста, жінка дізналася, що причина зниження напору води – в городниках, які в ці спекотні дні активно розбирають воду.

"Дзвонила на водозабір - там кажуть, що це люди городи поливають і розбирають воду", – повідомила Світлана Коширець.

Жінка обурюється: "Але ж це не перше літо і не вперше жара. Але такого ще не було".

У коментарі під цим постом Віталіна Макарик зазначила: "В нас таке реально кожного літа. Думаю, справді масово поливають, оті поливачки, що розбризкують воду, вмикають на півдня".
Теги: вода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже зручно,з хворої голови на здорову перекинути...
Відповісти
Якщо і поливають , вони за це платять. І якщо збільшилось споживання води, обовязок водоканалу підтримувати належний тиск, а не нести словесний понос.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні