--> Лучанин-наркоторгівець сяде на дев'ять років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин-наркоторгівець сяде на дев'ять років

1
11
Лучанин-наркоторгівець сяде на дев'ять років
До 9 років позбавлення волі засудили 33-річного наркоторгівця з Луцька, який намагався довести, що він вживав дурман сам, а іншим не продавав. Про це повідомила прес-служба прокуратури Волині.

У квітні 2017 року правоохоронці зафіксували три епізоди вчинених раніше засудженим за хуліганство чоловіком незаконних оборудок із амфетаміном та канабісом. Під час затримання 24 квітня 2017 року працівники Луцького відділу поліції вилучили у нього три пластикових ємності з подрібненою коноплею, маса якої в перерахунку на суху речовину становить майже 25 г., а також речовину із вмістом амфетаміну.

У суді наркоторгівець свою вину визнавав лиш частково, вказуючи, що не мав наміру збувати психотропи та канабіс, а придбавав їх для власного вживання.

Луцький міськрайонний суд, повважавши докази його вини у вчиненні одного з епізодів злочинної діяльності недопустимими, визнав чоловіка винним лише за двома епізодами. За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 307 та ч. 2 ст. 309 КК України, йому було призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі. Позаяк зловмисник не відбув іще частину покарання, призначеного за вчинений до того злочин, остаточно до відбуття йому було призначено 6 років позбавлення волі.

Із таким вироком суду першої інстанції не погодилася ні прокуратура, ні обвинувачений. Прокурори, оскаржуючи вирок в апеляційному порядку, наполягали на визнанні лучанина винним по всіх епізодах та суворішому покаранні. Адвокат обвинуваченого наполягав на звільненні його від кримінальної відповідальності.

Дослухавшись до доводів прокурорів, апеляційний суд Волинської області визнав чоловіка винним у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин і наркотичних засобів, вчинених повторно (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 1,2 ст. 307 КК України) та призначив йому покарання у виді 9 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пацана підставили. Система людей добиває
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні