У селі на Волині чоловік вантажівкою вивозив крадений ліс. ФОТО

1
6
У селі на Волині чоловік вантажівкою вивозив крадений ліс. ФОТО
У селі Лисняки Любомльського району чоловік на авто «ЗіЛ-131» перевозив крадений ліс.

Це сталося 7 червня, - повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

За кермом транспортного засобу перебував 36-річний житель району.

«Чоловік у лісовому масиві урочища «Полігон» неподалік села Лисняки викрав 24 соснові колоди, довжиною по 4 метри. Зловмисник завантажив колоди на автомобіль «ЗІЛ» за допомогою маніпулятора. Поліцейські заскочили зловмисника під час транспортування, викраденої деревини. Автомобіль та колоди вилучили й доставили до Любомльського відділу поліції. Встановлюється сума завданих збитків», – повідомив керівник Любомльського відділу поліції Олег Бончак.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження. Чоловіка можуть позбавити волі строком до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мрію про те, щоб у нашій країні прийняли закон про державне самоврядування. Демократія не росте з президентського палацу. Так не буває. Вона повинна рости з низу. З якогось маленького міста, де ми будемо разом з вами контролювати мера. Нам сьогодні необхідна диктатура закону. НЕ ДИКТАТУРА ОСОБИСТОСТІ. У будь-якій країні -латиноамериканській , європейській, а зіатській- людина, що займає високий політичний пост, не жирує, адже вона розуміє, що її виборці можуть її завтра викинути" з влади. А у нас чомусь приходячи до влади, люди впевненні , що залишаться там навічно. І в принципі правильно думають, адже вони всі там у владі прикритті недоторканністю. І процедури імпічменту в нашій країні фактично не існує. Тому так думають. Потрібно постійно їм нагадувати ,що їх теж запросто в однин прекрасний день люди можуть "ВИКИНУТИ". НАРОД ВІД сільського голови і до ПРЕЗИДЕНТА повинен контролювати те, що вони роблять. Роблять протизаконне щось, вголос казати на сесіях, і "ВИКИДАТИ" ЇХ - ПЕРЕОБИРАТИ ДО НАСТАННЯ ТЕРМІНІВ - НЕ ДАВАТИ обкрадати НАРОДНЕ ДОБРО І НАРОДНУ КАЗНУ- КАЗНУ КРАЇНИ- УКРАЇНИ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні