У Харківській області чоловік знімав дітей у порно. ВІДЕО

0
-4
У Харківській області чоловік знімав дітей у порно. ВІДЕО
22-річний житель Харківської області займався створенням продукції порнографічного характеру за участю дітей.

Ввикористовуючи анонімні сервери та заходи конспірації, чоловік реєструвався у соціальних мережах. На цих ресурсах він знайомився з неповнолітніми особами та входив до них у довіру, - повідомляє 1news.

Після цього чоловік під вигаданим приводом примушував дітей до створення зображень порнографічного характеру за їх участі. Отриману фото- та відеопродукцію зловмисник використовував для власних потреб і для обміну на тематичному російському закритому веб-ресурсі.

Під час проведення досудового розслідування спеціалісти з технічного підрозділу Департаменту кіберполіції встановили реальну IP-адресу, з якої зловмисник здійснював вихід в мережу Інтернет. В подальшому було встановлено і місцеперебування зловмисника.

Спільно зі слідчими поліції Харківщини працівники кіберполіції провели санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника. Правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, за допомогою якої підозрюваний здійснював свою протиправну діяльність. Експертиза підтвердила, що на вилученому обладнанні наявна порнографічна продукція, виготовлена за участі дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні