Волиняни можуть подбати про фінансове майбутнє своїх дітей*

1
1
Волиняни можуть подбати про фінансове майбутнє своїх дітей*
Батьки завжди бажають дітям найкращого майбутнього. Щоб бути в цьому впевненим, ПриватБанк пропонує оформити депозит на дитину.

Виховання дитини - справа не тільки складна, але й дорога. Крім того, що своєму чаду хочеться дати найкращий одяг, харчування та відпочинок, кожен батько та мама турбуються про те, у який навчальний заклад вступить дитина, ким працюватиме, чи матиме достатньо коштів на безбідне життя.

Для того, аби підготувати "фінансовий стартовий майданчик" для дітей, батьки можуть оформити депозит на дитину у ПриватБанку і регулярно відкладати на цей рахунок частину свого доходу.

Оформити вклад на дитину можна з моменту народження. Клієнтам потрібно звернутися у відділення ПриватБанку з паспортом та ідентифікаційним кодом, а також оригіналом свідоцтва про народження дитини та її ідентифікаційним кодом.

"Депозит можна відкрити на будь-який термін і в будь-якій валюті. Його можна поповнювати будь-коли, а відсотки від суми депозиту нараховуватимуться щомісяця. До повноліття дитини коштами на депозиті можуть керувати батьки чи опікуни. А з 18 років дитина зможе самостійно використовувати їх", - розповіла керівник напрямку заощаджень Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Ольга Ленартович.

Дізнатися про умови розміщення коштів на депозиті можна на сайті pb.ua/depozit, в Приват24, додатку «Мої вклади», або ж у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
або банк "накриється" разом з вашим депозитом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні