Засудили чоловіка, який кидався бруківкою та побив патрульних

0
3
Засудили чоловіка, який кидався бруківкою та побив патрульних
Засудили лучанина, який п'яним кидався бруківкою та побив патрульних.

Про це ідеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 23 травня, - повідомляє ІА Волинські новини.

25 березня 2017 року п'яний чоловік у Луцьку на вулиці Рівненській кидав у патрульного кам’яну бруківку. Патрульний отримав синець із саднами в ділянці лівої гомілки, що є легким тілесним ушкодженням.

Потім порушник вдарив кулаком лівої руки в обличчя іншого працівника, який отримав синець навколо правого ока з поширенням на праву виличну ділянку, що теж є легким тілесним ушкодженням.

18 липня 2017 року близько 16 години 45 хвилин обвинувачений в ході конфлікту, поблизу входу в магазин «Делікат», що на вулиці Декабристів, 16 у Луцьку розірвав формений одяг поліцейського та вдарив п’ятою правої ноги в обличчя. Поліцейський отримав синець в ділянці нижньої повіки правого ока. Порушника закували в кайданки.

Раніше судимий чоловік свою вину визнав повністю. Суд покарав його 2 роками обмеження волі.
Теги: суд, поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні