Губернатор Савченко пообіцяв ківерцівській лікарні новий рентген

5
-3
Губернатор Савченко пообіцяв ківерцівській лікарні новий рентген
Комунальний заклад «Ківерцівське районне територіальне об’єдання» отримає апарат для рентген-кабінету.

Під час візиту до закладу 4 червня голова ОДА Олександр Савченко повідомив, що кошти на обладнання виділив нардеп Ігор Лапін. Про це інформує ВолиньPost.

Посадовець завітав до лікарні, аби поспілкуватися із медиками та на власні очі побачити стан закладу. У Ківерцівському районі проживає понад 63 тисячі людей, а комунальний заклад має 197 ліжко-місць та поліклініку, яка може приймати до 200 відвідувачів на день.

Серед проблем лікарні - рентген-апарат, який встановлений там ще у 70-х.

Олександр Савченко зустрівся із працівниками закладу, де й повідомив, що йому вдалося домовитися із нардепом Ігорем Лапіним щодо купівлі обладнання.

"Нам вдалося налагодити дуже тісну співпрацю із народним депутатом України Ігорем Лапіним, який погодився поки що тимчасово передати кошти зі свого округу на цей і купити рентген-апарат… Як тільки гроші на субвенції депутатам надійдуть на рахунки, ми одразу їх направимо на придбання цього апарату", - сказав Савченко.

Голові ОДА провели екскурсію закладом та показали нещодавно поремонтовані відділення лікарні.

«Ми створили приймально-діагностично-реанімаційний центр, де в одному місці сконцентровані всі служби та апаратура – УЗД, рентген, фіброгастроскопія і лабораторія. Це дає можливість оперативно надати допомогу - всі спеціалісти на місці, працюємо цілодобово», - розповів генеральний директор закладу Михайло Слижук.

Савченко також розповів про плани на ремонт рентген-кабінету. Мовляв, цим питанням займатиметься й районна влада.

"Ми вже домовилися - від вас ремонт, а від нас - рентген-апарат, іншого виходу немає", - сказав Савченко. Тож посадовець дав доручення працювати над цим питанням.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"голова ОДА Олександр Савченко повідомив, що кошти на обладнання виділив нардеп Ігор Лапін" ВОНИ ЩО, з власної кишені закупили обладнання ? лиш би пропіаритись
Відповісти
"мікола" - йди проспись! Зрозуміло, що то гроші які виділяє Кабмін на округ депутата! Якщо ти не розумієш, то не тра тут ляпати різне...!
Відповісти
Якщо гроші виділяє кабмін, то це не особисто Лапіну, і кошти не його власні. Тому правильно сказати що кошти кабиіну, без приписування імен. І Мікола тут правий.
Відповісти
ти як було селом без сільради спуд кувлє, так і залишилось
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-dlya-posivu-na-cherven-2018-roku-dlya-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-dlya-posivu-na-zhovten-2018-roku-dlya-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/prognoz-pogodi-u-lvovi-na-2019-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/proroctva-pro-ukra%D1%97nu.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні