У Луцьку шукають свідків, щоб посадити збоченця. ФОТО

6
3
У Луцьку шукають свідків, щоб посадити збоченця. ФОТО
У Луцьку чоловік показував статеві органи біля дитсадка. Шукають свідків, щоб його посадили за грати.

Про це у Фейсбуці написав Олег Резнік.

Нагадаємо, на вулиці Чехова біля дитячого садочка чоловік показував дітям статевий орган. Його зловили і передали поліції.

Тоді була присутня дівчина, яка впізнала його. Ще 10 років тому він ходив біля 4 гімназії і лякав дівчаток. В розмові він підтвердив, що він це робить 6-8 разів на місяць.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чоловік, який біля садка лякав дітей пісюном, робить таке 6-8 разів на місяць

"Прохання всім, хто його впізнає, чи бачив десь біля навчальних закладів, звоніть 102, треба факти. Його треба ізолювати, бо невідомо, що він може зробити з нашими дітьми! Пишіть в чат, хто що думає і знає", - пише Олег Резнік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я впізнав його, це БІЛИЙ КВДРАТ. Він брат Малевича. Точно це він!!!!
Відповісти
Це тільки в нашій країні можна так шукати. Вже як лице закрили то і номер паспорту закрийте і фамілію. Та взагалі на ціле фото накладідь великий чорний квадрат.
Іскатєлі хр......ві.
Відповісти
Якщо шукають, то на який хрен лице закриваєте.
Відповісти
Шукають свідків
Відповісти
Та він крім того, що показує більше нічого і не зробить, бо скоріше за все не може. Тим більше пишуть . що це він робив 10 років назад. Вчився він в ВДУ на соцфаці , був дуже тихий, скромний, займався легкою атлетикою. Щось мабуть пережив, раз займається такою х....ю.
Відповісти
А , як біля кожної пивнухи стоять мужики зі спущеними штанами під деревами, стовпами, в
кутках , в ліфтах,в під'їздах, в арках, то чомусь ніхто їх не затримує., та й збочинцями не називає. Це мабуть стало нормою поведінки, суспільної моралі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні