У Луцьку відбудеться турнір з боулінгу

0
3
У Луцьку відбудеться турнір з боулінгу
Працівники відділу інформаційної політики облдержадміністрації запрошують представників засобів масової інформації області на змагання із боулінгу.

Змагання відбудуться у четвер, 7 червня о 17.30 в боулінг-клубі «Strike City» (ТРЦ «ПортCity»), - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Позмагатися у першості з боулінгу запрошують колективи усіх бажаючих ЗМІ, які у разі перемоги отримають цінні подарунки.

Зокрема, призом за зайняте І місце буде ноутбук від голови облдержадміністрації, за ІІ та ІІІ місця – інші цінні подарунки.
Окрім цього, боулінг-клуб «Strike City» за кращу гру подарує сертифікати на безкоштовні ігри кращій учасниці та учаснику змагань.

Умови конкурсу:

Команда повинна складатися із 4-х гравців, мінімум двоє з яких мають бути жінки. Про склад та готовність команди взяти участь в змаганні слід повідомити т.в.о. начальника відділу інформаційної політики облдержадміністрації Каріну Мариневич, надіславши повідомлення на електронну адресу marynevy4@gmail.com.

Деталі за телефоном: 096 459 23 88.

Прийом заявок для участі в змаганні триватиме до 17.00 години 6 червня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні