Засоби для красивої шкіри обличчя

0
5
Засоби для красивої шкіри обличчя
Прості поради допоможуть зберегти шкіру без плям, прищів і зморшок.

Ці поради дуже прості і економічні, тому вам не доведеться витрачати багато часу і грошей, - повідомляє Тerrawoman.

1. Скраб для вівсянки і меду. Глибоке очищення і відлущування шкіри допоможе усунути мертві клітини, і це робитиме вашу шкіру чистою, молодою і рівною.

Для приготування цього скрабe вам треба усього лише дві столові ложки вівсяного борошна і столова ложка меду. Приготуйте з них суміш, а потім зробіть з нею ніжний круговий масаж шкіри обличчя, шиї, декольте і рук. Залишіть на десять хвилин і видаліть теплою водою Ви побачите, наскільки посвітлішала і посвіжішала ваша шкіра. Це так просто, спробуйте!

2. Алое Вера - дивовижна рослина, воно широко використовується в косметичних продуктах, тому його варто застосовувати регулярно, щоб зберегти свою шкіру без плям, свіжою і здоровою.

Для цього вам потрібний тільки лист алое, гель з якого варто нанести на чисту шкіру і ніжними круговими рухами масажувати шкіру і залишити на п'ятнадцять хвилин, а потім видалити з великою кількістю води. Без сумніву, ваше обличчя світитиметься молодістю і красою.

3. Йогурт і лимон. Лимон у поєднанні з йогуртом зроблять вашу шкіру чистої і сяючої, а найголовніше - використати його щодня і ви побачите дуже добрі результати, позбавивши вас від тих жахливих пігментних плям.

Це дуже просто, вам просто треба змішати дві столові ложки йогурту і одна чайна ложка лимонного соку, добре перемішати, а потім нанести на чисту шкіру.

Дайте діяти п'ятнадцять хвилин, а потім промийте великою кількістю води. Ви отримаєте приголомшливо красиву шкіру, при регулярному застосуванні - 2-3 рази в тиждень. Застосовувати тільки ввечері, якщо застосовуєте вдень замініть лимонний сік гелем алое.

4.Олія шипшини ідеально підходить для регенерації шкіри, особливо обличчя, широко використовується в косметології кремів, ви можете знайти її в магазині здорової їжі або аптеці. За допомогою ватного диска, наносити олію на шкіру щодня з легким масажем. Щоб побачити добрі результати, ви повинні постійно її використовувати, мінімум 2-3 рази в тиждень. Результати вражають!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні