У Рівному в ДТП постраждали журналісти «Четвертої влади». ФОТО

0
9
У Рівному в ДТП постраждали журналісти «Четвертої влади». ФОТО
В серйозній ДТП у Рівному постраждали журналісти "Четвертої влади" - оператор в реанімації.

Про це інформує сайт "Все".

Таксі, в якому перебували медійники, зіткнулось з мікроавтобусом "Київ -Львів". Журналістка Анна Калаур в міській лікарні при свідомості, оператор Валерій Мартинюк - в реанімації обласної лікарні.

Опeратор і журналістка "Чeтвeртої влади" потрапили в ДТП. Життю Ані нічого нe загрожує, сказав лікар міськоі. Валєра в обласній. Тоня поіхала до нього. Про стан поки дeталeй нeвідомо. Попeрeдньо: таксист розвeртався на виізді з Рівного і в нього віхав автобус, - пише Володимир Торбіч.

- Наш колега, прекрасний батько трьох діток Валерій Мартинюк потрапив у ДТП.. наразі у важкому стані в реанімації. Потрібні кошти. 5168757298950181 Мартинюк Катeрина (мама), - повідомила журналістка Вікторія Мамотюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні