Молитва, бенкет чи піар? У соцмережах хвалять і сварять перший у Луцьку молитовний сніданок

9
-4
Молитва, бенкет чи піар? У соцмережах хвалять і сварять перший у Луцьку молитовний сніданок
1 червня у Луцьку відбувся перший на Волині молитовний сніданок. Представники різних конфесій, влади та бізнесу зібрались у драмтеатрі, де молились, а заразом – й снідали. Також на заході збирали гроші на обладнання для дитячої лікарні.

Реакція волинян на подію неоднозначна. Хтось радіє, що гарну ідею перейняли в Америки, хтось обурюється молитві за накритими столами. Є й такі, що просто глузують з окремих його учасників.



ЧИТАТИ ТАКОЖ: Їли ікру і говорили з Богом: хто прийшов на перший Молитовний сніданок Волині


Ось що пишуть волиняни у соцмережах:



Vira Sergeeva: Народ, як вам подобається отака ідея - молитовний сніданок чиновників?
Досвід американський. От лише в тій Америці пенсій в 30 доларів немає і зарплати в 100... якийсь не той досвід ми переймаємо.


Oleksandr Berezovskuy: У скільки грошей стала та поляна? Дай Боже усім так молитись.


Lyudmyla Trofimuk: Пир во время чумы! Чи я чогось не розумію?


Ярослав Матвійчук: Сьогодні відвідав Перший Молитовний сніданок Волині. Розпочався захід зі спільної молитви за сиріт, молодь, сім’ю, державу, Україну та учасників АТО, які захищають кордони нашої держави. Символічно, що у День захисту дітей, Молитовний сніданок мав і благодійну мету - збір коштів на гемоаналізатори для дитячих лікарень з метою раннього виявлення онкологічних захворювань крові. Молитовний сніданок став місцем єднання і порозуміння духовних лідерів, політиків, представників влади, бізнесу та громадськості. Сподіваюся, що такі заходи проводяться не востаннє.



Віктор Журавльов: перший і останній !!! такі огидні збіговиська добром не об'єднуються !!!



Анатолій Войнаровський:
ДИВЛЯЧИСЬ НА ЦЕ ДІЙСТВО В МЕНЕ СКЛАЛАСЬ ДУМКА ЩО ЛЮДЯМ В МІСТІ АБСОЛЮТНО ОДНАКОВО ЩО РОБЛЯТЬ ВЛАДЦІ В ДРАМТЕАТРІ-ЖИВЕМО В РІЗНИХ ВИМІРАХ


Альона Юхимчук: Мали честь бути запрошеними на перший молитовний сніданок Волині. Сильне відчуття єдності дає спільна молитва до Бога разом з абсолютно різними людьми – по статусу, впливовості, конфесії. А ще відчуття, що відбулась історична подія.

Дуже сподобалась промова Павло Якимович Унгурян про різних учнів, яких Христос покликав на сніданок після Свого воскресіння, де був і Хома що засумнівався, і Петро, що зрікся, сини Заведея, які прагнули влади і хотіли сісти праворуч і ліворуч Христа, та інші учні (ймовірно і Матвій митник/хабарник був там). Незалежно від того, хто ти, Христос кличе тебе на «сніданок», щоб зустрітись з тобою і щоб об‘єднати учнів заради спільної мети.

Промова Сергій Шараєвський вразила виразом «Не так страшні московські воші, як українські гниди». Так і є.

Ярослав Леонійович Троць говорив і молився за сім‘ю – за цілісність, міцність та збереження цінностей. Кому молитись, як не йому – батьку 8 дітей!

Ihor Polishchuk говорив з легкістю та вірою, що в нам, українцям, все вдасться!


Сергей Белых: Что бы ещё скопировать с благодетелей ? Санта Клаус , молитвенный завтрак. Можно День Благодарения сделать гос праздником.


Елена Бакке: Може мали на увазі "благодійний сніданок". Наявність представників церков і бізнесмени - це ще не молитва! Молитва - це піст, покаяння і, насамперед, тиха і відверта розмова з Богом. Чи в цьому випадку, як в Біблії написано: "шлунок їхній бог, а слава в їхньому соромі... Вони думають тільки про земне!" (Филип'ян 3:19)
Найбільше нарікають волиняни на щедро накриті столи
Найбільше нарікають волиняни на щедро накриті столи



Юлія М.: Типу "фуд-фест" для місцевої "аристократії"?


Vladimir Yegorov: Ну теперь в театре можно не только спектакль посмотреть, но и жрущий цирк. И ярмарку тщеславия


Мария Синяя: Бредятина повна. Хто кинув, той може розраховувати, що вернеться з відсотками? Фактично можна ставити ставки на нові рожи в політиці...
Прикро віра без присутності Бога, благодійність стала показухою....


Галина Сидорчук: Непогано було б якби сніданки чи обіди влаштували для тих людей,які реально не мають,що поісти,тай не показово...А це щось ніяк в голові не вкладається!!!!



Віка Голуб:
хотілось дуже вірити ,що дійсно щось придбають для дитячої лікарні ,якщо не вкрадуть .а що йде прозоре відмивання наших з вами люди грошей то видно неозброєним оком



Віктор Журавльов:
на цьому шабаші Палиця бідних попів та найменш забезпечені верстви населення (депутати і т.д.) пригощає швейцарським сиром від Коломойського !!!


Nataliia Rudyk: Пропоную організувати молитовну вечірку з танцями!!!


Стецюк Наталія: Моляться в церкві, а за столами, як в ресторані- це якось дивно.... Треба звикнути до такого підходу..


Yuriy Kupchynskyy: Ну без ікри бог незрозуміє!

Лариса Будько: Щось нове, незвичне, цивілізовано і є від того користь. Луцьк- молодець!

Були й закордонні гості
Були й закордонні гості


Євгенія Бондарчук: Краще за потрачені гроші...купили все необхідне хлопцям на передову.


Valentina Korniychuk:
Молитися треба в церкві, а не за столом у театрі. Ще б у цирку на манежі зібралися.

Юлія Вусенко: Сьогодні мала за честь проголошувати спільну Молитву за Луцьк на #першийМолитовнийСніданокВолині
Щиро вірю, що чисті помисли та можливість спільної молитви стали початком нової традиції!
І нехай береже наше місто Господь!


Сергей Ильницкий: А не краще було б зразу скінути гроші онкохворим,а не витрачати на цей сніданок


Ольга Орлова: Ну да ікорочку їсти і молитись за чужий рахунок кожен зможе(((А хтось на копійки вкалує,поки ВОНИ "моляться"!!!


Віка Голуб: Дивлячись на ці фото, складається дуже негативна думка про людей в рясах, а ще ми прагнемо об'єднати церкви, як після того що на СХОДІ гинуть хлопці .можна такі застолья організовувати ,і лізе всім той кусок в горло , все вже було ,а такого світ не бачив і люди не чули ,показуха бо понаїхало море закордону представників ,щоб потім мали з чого в себе сміятись ,що йде війна .а наші шановні вельможі жирують.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і кого він об'єднав? Вусенко з Поліщуком у палких обіймах зійшлись? :) Одне що кинулось в очі, що за столом де сиділи високопосадовці і духовенство опинилась пані Еремеєва і поряд з Палицею? :) Випадковість...?! :)))
Відповісти
хайпожор левчук, вже розривається від радості у пейсбуці, йому на тиждень вперед обсмоктувати те все дійство
Відповісти
Американський стиль приборкування СТАДО-БИДЛА стартував! Браво!(( Україну скочують у прірву ДЕГРАДАЦІЇ з по повною капітуляцією влади перед БОМами, і пригніченням масс, на сьогодні недалеких, хоча це уже більшість(((
Відповісти
Еліта Волині...Була,Поліщук,Товстенюк,Палиця,Вітів,Шиба,Єремеєва і інші-це еліта."Докотилась Україна до самого краю..."
Відповісти
Перехрестити би їх добрим дрином.
Відповісти
Піар. А ще підлабузництво перед американцями. Фу.
Відповісти
Шоу. Там було багато людей, яким там не місце. Чому там засвітився Никитюк, колишній депутат міськради, голосу якого ніхто ніколи не чув, він лише носив касу прокурорам, який не вміє перехреститись? Чому запрошують таку мерзоту? В сподіванні, що здійснить небачений благодійний акт? Ніколи. Він спорожниться у вбиральні, повернеться і зїсть. Чому там Поліщук, людина, залишена елементарних звичок культури, ходив і заглядав в рот голові ОДА, Палиці і Товстенюку? Хто він такий? Ніхто! Чому туди потрапила цинічна пані Єремеєва, з губ якої не сходила підла посмішка?? Як ніби вона на стриптизі? Чому там окремі злодії фотографувались на фоні святих отців? Наростити "мораль" і авторитет? Наші люди не вміють цього зробити. З усього виходить, як казав Чорномирдін, або кпсс, або автомат калашнікова.
Відповісти
Як дивно ,Господи, самі себе обманюють...
Відповісти
Так і будете ви жити, як все бажаєте обхаять. Нічого нового украінці є украінці з чорною заздрістю, для таких , що не роби все буде погано
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні