Покарають водія, який не захотів безплатно везти дітей загиблого волинського бійця

4
6
Покарають водія, який не захотів безплатно везти дітей загиблого волинського бійця
Покарають водія, який не захотів безплатно везти дітей загиблого волинського бійця Романа Луцюка.

Про це повідомляє Район.Горохів.

Нагадаємо, 29 травня дві доньки загиблого поверталися із села Шклінь Горохівського району, водій автобуса не захотів перевозити їх безплатно.

Керівництво Львівського АТП 14631 попросило вибачення за ганебний випадок, який стався із дітьми загиблого учасника АТО з Луцька Романа Луцюка.

Керівництво підприємства, що надає послуги із перевезення пасажирів, у телефонній розмові вибачилось перед дружиною загиблого Тетяною.

До водія обіцяють вжити дисциплінарне стягнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди гордяться бесплатним, вистоюють в чергах за довідками, ..., й Вітчизну йдуть захищати, щоб усе це отримати разом, ЗА ГРОШІ!((( Скоти, а не оюди!((
Відповісти
Ей коментатори, просіть в Бога щоб ніколи і ніхто з ваших рідних немає таких пільг. А з водіями та перевізниками це питання потрібно вирішити раз і назавжди, щоб більше не було таких інцидентів.Свої пільги вони отримали завдяки героїзму та та втраті своїх рідних і це саме мале,що може держава віддячити за свою незалежність. Не хочуть перевізники пільговіків перевозити, то звертайтеся до влади, а не знущайтеся над людьми.
Відповісти
Бога немає!(( Інакше б не було зла, Чекатило, фашизма, мусорів, СБУ , податкової та халявщиків!
За все у житті потрібно платити, за все і без виключень!!! І патріотизм і тп тут не до чого!(( За пільги воювали, тоді звертайтеся до КИШЕНЬ тих, хто їх обіцяв!((
Відповісти
Реставрация ванн вкладышем в Мытищах https://megaremont.pro/lipetsk-restavratsiya-vann
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні