--> У Луцькому геріатричному пансіонаті облаштували тренажерний зал | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцькому геріатричному пансіонаті облаштували тренажерний зал

2
0
У Луцькому геріатричному пансіонаті облаштували тренажерний зал
Реалізація цього важливого проекту відбулася завдяки ініціативі та фінансовій підтримці приватного акціонерного товариства «СКФ Україна».



На підприємстві була розроблена «Програма розвитку бригадирів», яка охопила два десятки працівників з різних підрозділів заводу. Їх поділили на три групи. Кожній команді потрібно було створити свій соціальний проект. Цим хлопці і зайнялися.



Перший проект був реалізований у травні цього року. В Липлянській школі-інтернаті облаштували сучасний ігровий майданчик для дітей віком шести-десяти років. До того там був майданчик лише для старших вихованців.

Тепер же, 31 травня, результат своєї роботи презентувала друга група бригадирів. Відбулося відкриття відремонтованого спортзалу, який обладнаний різними тренажерами для якомога швидшої та якіснішої реабілітації мешканців закладу. Загальна вартість проекту становила близько 130 тисяч гривень. Крім цього, на території закладу хлопці поновили яблуневий сад, посадивши 30 саджанців фруктових дерев.









Бригадир, слюсар-ремонтник Віктор Лук’янчук говорить, що дуже задоволений результатом роботи своєї групи.

«Це наш перший соціальний проект і перший досвід. Обравши геріатричний пансіонат, ми відразу поцікавилися, які тут є проблеми. Виявилося, що це – тренажерний зал. За це ми і взялися. Поцікавилися побажаннями мешканців закладу і зробили все так, як вони хотіли. Навіть велике дзеркало та плазмовий телевізор встановили», - розповідає Віктор Лук’янчук.



Генеральний директор ПрАТ «СКФ Україна» Володимир Цибульський говорить про тривалу співпрацю з геріатричним пансіонатом.

«Із цим закладом ми працюємо вже давно. Вперше я тут побував років 15 тому. Ми купували сюди телевізори, побутову техніку, щорічно надавали матеріальну допомогу у тій чи іншій формі. Нині ж я задоволений, що мої працівники обрали геріатричний центр, адже зроблено дуже корисну справу», - зазначив Володимир Цибульський.



Сучасні та дуже зручні тренажери відразу пройшли тестування. Заняття на біговій доріжці сприяє зменшенню маси тіла, корисне для серцево-судинної системи, а також позитивно впливає на роботу рухового апарату. Інші тренажери призначені для підтримання в тонусі спини, м’язів рук, грудної клітки, тощо.










Директор геріатричного пансіонату Алла Гнатюк подякувала керівництву ПрАТ «СКФ Україна» та всім, хто трудився над проектом. Вона зазначила, що завдяки такій співпраці у цьому році вдалося вирішити саме ті проблеми, які вже давно потребували вмілих рук та фінансування.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тепер бабусі-дідусі будуть ходити "качками", через трохи поїдуть на змагання з "боді-білдінгу".)
Відповісти
Дуже часто приводиться чути від лучан слова вдячності заводу СКФ за добрі справи для жителів міста. Звернула увагу, що директор цього підприємства ніколи не піариться на благодійності, а просто робить допомагає нужденним людям.
Реально, молодці СКФ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні