--> Волинській родині, у якій народилася трійня, придбають житло. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинській родині, у якій народилася трійня, придбають житло. ВІДЕО

2
1
Волинській родині, у якій народилася трійня, придбають житло. ВІДЕО
Сім’я Мартинюків із Ківерців, у якій народилася трійня, досі чекає на виділення коштів від місцевої влади для придбання житла.

Їх малюкам уже 2,5 місяці, а в родині підростає іще найстарший хлопчик, - йдеться у сюжеті "Суспільне Волинь".

"Ми переїхали до батьків, бо місця в квартирі немає. З батьками - це суттєва допомога", - каже мама Олена.

Нагадаємо, батьками одразу хлопчика та двох дівчаток стала родина Мартинюків із Ківерців.

Чиновники обіцяли, що виділять кошти із районного і міського бюджетів і спільно з родиною придбають житло. З міського бюджету кошти вже виділили. З районного бюджету теж гроші виділять, каже голова Ківерцівської районної ради Василь Хмілевський.

Родина Мартинюків щотижня витрачає кілька тисяч гривень на харчування, лікування, памперси, тож докласти значну суму на житло, їм не вийде, каже Олена.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чим думали,коли робили???Чоловік краще б житло будував,а не дітей клепав.Не держава ж тих дітей робить.Понароблюють,а потім то жити немає де,то коштів немає,то посвідчення дайте,то пільги.І куди ми котимось???Не знаю,що має статися,щоб люди хоч трішки задумались над тим,чи будуть мати можливість забезпечити,дати достойну освіту тим дітям.
Відповісти
Якщо ти президент, а не барига рядовий, якщо думаєш про ЯКІСТЬ, а не про кількість, якщо не будеш виконувати забаганки європи щоб Україна стала низьсортним постачальником рабсили, тоді скасуй усі пільги, субсидії, допомоги на новогароджених та інші подібні «соцдопомоги»!!! Вони є ПЕРШИМ ЗЛОМ на шляху розвитку!!!((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні