У центрі Луцька вчили клеїти рідкі шпалери. ФОТО

1
5
У центрі Луцька вчили клеїти рідкі шпалери. ФОТО
Декілька десятків професійно-технічних навчальних закладів Волині взяли участь у щорічному святі професійно-технічної освіти області.

У середу, 30 травня, учні та викладачі показали свою майстерність на Театральному майдані у Луцьку.

Заклади професійної освіти області демонстрували різноманітні кондитерські і м'ясні вироби, вироби з дерева, лози, текстильні і металеві вироби, сільськогосподарську продукцію, дачні набори, швейні і столярні вироби та винаходи.

Найбільше людей зібралося біля намету Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури. Учні та майстри показали специфіку виробництва дерев'яних речей та нанесення рідких шпалер на стіни. Учні заохочували кожного долучитися до майстер-класів.

«Рідкі шпалери – покриття, яке не схоже на звичайні шпалери. Це екологічні шпалери, вони складаються лише з природного волокна, вовни або шовку, води та клею. Наносити їх дуже легко і технологія доволі проста, не потребує додаткової підготовки стін. Завдяки тому, що спосіб нанесення схожий на штукатурку, це дозволяє створювати візерунки усієї кольорової гами», – розповіла студентка Тетяна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не дуже вдала ідея робити такі заходи у робочий день, хотіла зайти після роботи, а вже всі розійшлись :(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні