У Луцьку вандали понищили новий дитячий майданчик. ФОТО

0
0
У Луцьку вандали понищили новий дитячий майданчик. ФОТО
У Луцьку на перехресті вулиць Говорова - Балакірєва вандали поламали новий дитячий майданчик.

Про це написав волонтер Олег Кобилинський на своїй стоінці у Фейсбуці.

"Ми всі хочемо жити, як європейці і при цьому нищимо майно, яке так тяжко дається. Хочу звернутися до мешканців району Дубнівська. Перед тим як жалітися, що у нас немає футбольного поля, дитячого майданчику, навчіться самі та навчіть своїх дітей цінувати те що є. Не так давно ми відкрили дитячий майданчик на перехресті Говорова - Балакірєва, мешканці постійно оновлюють його, прибирають шукають можливості розширення, а хтось просто приходить і намагається знищити", - йдеться у дописі.

"Не дочекаєтеся - ми все відновимо, поремонтуємо і надіюся, що все більше людей буде долучатися до розширення дитячого - спортивного майданчику в нашому районі", - каже волонтер.

"Єдине, що хочу попросити у чиновників та представників міської влади так це щоб допомогти провести нарешті нам освітлення. Оскільки другий рік відповіді, що робиться проектно-кошторисна документація вже набридли", - додав Олег Кобилинський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні