В маршрутку не влізти, в тролейбусі три пересадки, - луцька мама про їзду з візком

4
-4
В маршрутку не влізти, в тролейбусі три пересадки, - луцька мама про їзду з візком
В Луцькі маршрутки неможливо пройти з дитячим візком - він не пролазить у двері.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала Віталіна Веремчук.

"Мала сьогодні супердосвід подорожування по місту в громадському транспорті з дитиною і з візочком... Це Г*О!!!, шановні! (Не подумати що "гарно", - написала жінка.

"В маршрутку через ті чарівні дверцята не влізти. Тролейбуси? - ха! Три пересадки і кожного по пів години чекати (одного таки ще довше)... радості не має меж... Хтось там говорить про якесь покращення послуг? Сорі... наступного разу із кінцевої на Володимирській на 33-ій я ногами краще з візочком йтиму... і знаєте, швидше дістануся.... попри в хлам розбиті тротуари... Слів нема!".

Нагадаємо, 16 травня, начальник управління транспорту та зв'язку Луцькради Віктор Кукішев заявив, що водії луцьких маршруток мають право не везти матерів із дитячими візочками.

29 травня стало відомо про звільнення посадовця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну який "деревяний" проектував оті маршрутки,не міг зробити двері на десять сантиметрів ширші! Про що воно думало?!
Відповісти
Ну який "деревяний" проектував оті візочки,не міг зробити їх на десять сантиметрів вужчі! Про що воно думало?!
Відповісти
Вілочки мають певні стандарти, щоб дитині було зручно, просторо, щоб можна було користуватися якнайдовше. Особливо, якщо це візок для немовлят. Чомусь закордоном таких проблем ніде немає, транспорт доступний для усіх груп населення, а в нас то пільговиків не беруть, для людей в інвалідних візках взагалі без шансів маршуткою проїхатись, а для мам, в яких зазвичай купа справ і не находишся пішки з візочком, особливо, якщо ще й продуктів купити і навантажитись по самі вуха, так тим більше мають бути умови для полегшення пересування.
Відповісти
Краще з візочком пішки пройтися,чим в цей транспорт лізти. Коли їдеш то здається ,що далеко . А коли молода та в зручному взутті то дуже близько. Скільки того Луцька. Мамочкі ходіть пішки, і діти прогуляються.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні