Як у Любомлі святкували День міста. ФОТО

0
2
Як у Любомлі святкували День міста. ФОТО
Любомль відзначив 731-шу річницю першої писемної згадки про місто. За давньою традицією, святкування проходило на другий день Трійці.

Цьогоріч День міста випав на 28-ме травня, - пише "Кордон".

Розпочалася святкова програма зі святкового молебна за місто та Україну, покладання квітів до пам’ятника засновнику міста князю Володимиру Васильковичу.

Опівдні святкової атмосфери додав виступ духового оркестру музичної школи. Відбулася також святкова хода “Любомль у вишиванці”.

Під час урочистої частини, яка відбувалася на центральній площі міста, жителів та гостей Любомля привітали міський голова Роман Ющук, благочинний Любомльського району, настоятель парафії Архистратига Михаїла отець Віктор, депутати, заступник голови райради Ганна Сачук, польські гості: віце-староста м. Парчев Адам Доманський, бурмістр м. Володава Веслав Мушинський, директор районного центру занятості Юрій Ліпич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні