--> На Волині хлібопеки «Хлібних Інвестицій» змагались на човнах* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині хлібопеки «Хлібних Інвестицій» змагались на човнах*

0
1
На Волині хлібопеки «Хлібних Інвестицій» змагались на човнах*
Цими вихідними у Ковелі відбулися потужні змагання - Перший Кубок з Драгонботу холдингу «Хлібні Інвестиції».

Близько 200 працівників холдингу приїхали з різних куточків України: Києва, Івано-Франківська, Чернівців, Бердичева і, звісно ж, Луцька.

Перший кубок холдингу «Хлібні Інвестиції» з веслування на човнах «Дракон» організували на базі Ковельської СДЮШОР з веслування на байдарках та каное «Ніка-Сільмаш». Участь у змаганнях взяли шість команд: «Франківські Батони» - збірна Івано-Франківського хлібокомбінату (м. Івано-Франківськ), «Адреналін» - збірна Першого Столичного Хлібозаводу (м. Нові Петрівці), «Буковинські Бандюгани» - Збірна Чернівецького Хлібокомбінату (м. Чернівці), «Перці» - збірна ТЕРЕМНО (м. Луцьк), «Стрункі весла» - збірна Бердичівського Хлібозаводу (м. Бердичів) і жіноча збірна - «Цариці», до якої увійшли працівниці усіх заводів холдингу «Хлібні Інвестиції».

Генеральний директор Тищенко Андрій Олексійович зауважив, що не дарма вибрано саме «Драгонбот», адже тут, як і в бізнесі, важлива злагоджена робота команди і перемагає не команда зірок, а команда-зірка.

Запальні змагання відбувалися не лише на воді, де долю переможців часто вирішували долі секунд, але і на суші – серед команд вболівальників.
Після першого запливу команда «Франківські Батони» впевнено увійшла в фінал і далі за призові місця змагалися вже команди з Бердичева, Луцька, Чернівців Та Нових Петрівців.

Жіноча збірна «Цариці» хоч і не дійшла до фіналу – гідно зробила свій перший заплив на човні-драконі.
Після запеклої боротьби перемога дісталася команді «Стрункі весла» - збірна Бердичівського Хлібозаводу (м. Бердичів).

Перможців чекали медалі та подарунки, а команда-переможець отримала спеціальний приз – кришталевий кубок, що став своєрідним символом змагання, адже є перехідною нагородою і наступного року за неї знову будуть боротися найкращі.

Нагороди учасникам вручав генеральний директор холдингу «Хлібні Інвестиції» - Тищенко Андрій Олексійович.
Варто зауважити, що спеціальну нагороду отримала найкраща команда підтримки (конмада «Франківські Батони») і жіноча збірна «Цариці» - як єдина жіноча збірна.

Після таких запальних змагань команда холдингу мала можливість відпочити та насолодитися смачною їжею. «Карабас Барабас» підготували круте гриль-меню.

«Холдинг «Хлібні Інвестиції» - це велика родина, що налічує більше 3000 працівників. Сьогодні разом ми започатковуємо нову традицію, яка починає нову сторінку в історії Холдингу» – підсумував Тищенко Андрій Олексійович.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні