У Луцьку відбулось «Свято Морозива»*

0
10
У Луцьку відбулось «Свято Морозива»*
Напередодні Дня захисту дітей у Луцьку провели свято яскравих фарб, посмішок та морозива.

28 травня, на території Театрального майдану виробник «солодкого холоду» - компанія «Рудь» провела Свято Морозива.

Головна мета цьогорічного проекту – розваги та позитивні емоції. Територія заходу була умовно поділена на дві локації: атракціони та парк розваг. Зауважимо, що організатори максимально спростили умови участі в атракціонах. Придбавши будь-яке морозиво на Святі, гість отримував квиток, який і був перепусткою на активність. Цьогоріч запропонували більше 18 видів розваг.

Гості мали можливість відвідати Творчий бульвар, Дитячий сквер, Родинну та Спортивну площу. На кожній локації були конкурси, естафети, показові виступи та змагання. Звісно кожен учасник отримував солодкий приз – морозиво «Рудь».

Координатор проекту «Свято Морозива» Тетяна Хомяк розповідає, що сьогоднішнє Свято проходило під девізом «Сто відсотків позитивних вражень».

«Ми доклали усіх можливих зусиль, аби кожен гість отримав мегазадоволення та яскраві емоції. Розширили соціальну складову проекту, збільшили кількість розваг та активностей. Сподіваюсь, що кожна родина, яка завітала на Свято, могла відчути себе одним цілим. Найголовніше на нашому заході – це родинна цінність, дружнє єднання та взаєморозуміння. Вдячні кожному, хто сьогодні прийшов. Від себе додам, що торгова марка «Рудь» і надалі буде радувати новими смаками та тримати високу планку якості», - розповідає Тетяна.





Подробиці Свята - за посиланням - https://svyato.rud.ua/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні