Справа Литкіної: допитали ще одного свідка

0
-2
Справа Литкіної: допитали ще одного свідка
У Ковельському міськрайонному суді заслухали ще одного свідка, заявленого адвокатами обвинувачуваного у вбивстві 16-річної Катерини Литкіної Назара Статочнюка.

Допит свідка відбувся у п'ятницю, 25 травня, - пише Радар.

Нагадаємо, що Катерина Литкіна 1 серпня 2016 року вийшла з дому і не повернулася. А 11 серпня того ж року на териконі біля шахти №3 знайшли її понівечене тіло.

Свідок - Владислав Кравчук, який на першому курсі навчався в нововолинському коледжі разом із обвинуваченим у вбивстві.

Неповнолітній Владислав прибув на суд із матір’ю. На запитання прокурора відповів, що з Назаром Стачнюком він спілкувався нечасто і лише щодо навчання.

Також він розповів, що фільм “Безславні виродки” у коледжі їм не показували. Нагадаємо, за словами прокурора Самчука, у ніч з 1-го на 2 серпня (період вбивства) обвинувачуваний Назар Статочнюк з ноутбука заходив в ютюб та з 00:14 по 00:19 переглядав відеофрагмент фільму “Безславні виродки”, який передбачає спосіб вбивства людини за допомогою бити.

Сторона захисту зберігала мовчання. Не задавала питань свідку, не заявила жодних клопотань і протестів, не наполягала на прибутті свідків, заявлених раніше.

Допитом одного свідка суд у п'ятницю обмежився. Наступне засідання у справі вбивства Каті Литкіної відбудеться 13 червня.

Тим часом піздозрюваний у вбивстві Каті Литкіної Максим Терлецький перебуває під вартою у луцькому СІЗО. У нього двоє адвокатів. Слідчі дії тривають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні