Екстрасенси з'ясували, чому донька сім'ї з Волині щороку впадає в кому

1
2
Екстрасенси з'ясували, чому донька сім'ї з Волині щороку впадає в кому
Екстрасенси з'ясували, чому донька подружжя Ольги та Андрія Зінкевичів із села Воротнів Луцького району щороку впадає в кому.

Про це йшлося під час програми «Слідство ведуть екстрасенси».

Нагадаємо, у селі Воротнів Луцького району екстрасенси розслідували, що за сила не дає жити родині Зінкевичів. Зокрема, подружжя Ольги та Андрія звернулися до екстрасенсів, аби ті допомогли знайти причину усіх нещасть.

Зокрема, екстрасенс 18-ої битви Каїн Крамер розповів, що практично біля кожного двору у селі стоїть хрест, а у кожному будинку є чорна хустина вдови.

Пізніше ж мешканці села розповіли, що дійсно, у кожної сім’ї є смерть чоловіка. Чи то мати сина поховала, чи жінка чоловіка.

«Вся ця земля із нечистю. Ці всі духи гуляють по селі, і найдивніше те, що у вас в хаті є портал, яким опікується матір Андрія. Всі мертві душі потрапляють у ваш будинок, а вже потім баба відправляє їх через той портал. Але через нього й мертві ходять до живих, тобто до вас», - розповів екстрасенс.

Після цього Ольга Зінкевич розповіла, що в одній із кімнат будинку справді відчувається чиясь присутність.

«У нас в кімнаті відчувався запах мертвої людини, такий сморід був, що зайти не можна було. Та й молодша донька весь час дивилася у стелю і кричала не своїм голосом. Ми в цьому будинку як в гостях, чужі. Було, що кухня сама загорілася, а потім сама й погасла. Прийшли додому, диму багато, а вогню немає», - згадує жінка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Дитина, випрошена у мертвих, або Чому волиняни щороку витягають доньку з того світу

Після цього екстрасенс закрив портал, що означало, що духи тепер не бродитимуть по будинку та не турбуватимуть його мешканців.

В свою чергу наступний екстрасенс Євген Медовщиков розповів, що молодша донька Зінкевичів – це перероджена дитина монаха, який кілька століть тому продав душу дияволу.

«Колись у селі жив монах, який допомагав людям, але не міг допомогти своїй хворій доньці. Якось він прийшов до річки (у селі Лище Луцького району, ред) та зустрів чоловіка, який порадив звернутися йому до темних сил. І цей монах підписав договір з дияволом заради порятунку дитини», - розповідає екстрасенс.

За словами Євгена Медовщикова, диявол забрав усі сили в монаха, однак доньку врятувати не вдалося. Натомість дух цього монаха й далі продовжує боротися з чортами.

«Душа тієї дівчинки перейшла до вашої доньки. І цей портал у вашій кімнаті - це був його останній шанс побачити перероджену свою донечку. Він не мав на меті нічого поганого, однак з ним приходили сили, з якими він заключив договір», - пояснив екстрасенс.

Після цього Євген Медовщиков провів ритуал, спаливши речі сімейства, аби демони сприймали дитину мертвою та не забирали у неї здоров’я та головне – життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не річка, а ставок. На тому місці річки не було зроду-віку... ну, повний брєд це все...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні