У Рожищі автовець читав реп про кохання. ВІДЕО

0
-3
У Рожищі автовець читав реп про кохання. ВІДЕО
Під час святкування Дня міста Рожище доброволець Микола Габдулхаков на псевдо "Абдула" вперше прочитав реп для місцевої публіки.

Його виступу чекали сотні тих, хто розуміє, що таке війна і заради чого гинуть люди, пише "Район. Рожище".

До слова, Микола Габдулхаков на фронт пішов добровільно. У вільний від служби час чоловік почав писати патріотичні вірші і читати реп.

На його YuoTube каналі вже тисячі підписників та море шанувальників. А в неділю, 27 травня, він вперше виступив на рожищенській сцені та подарував своїм слухачам не тільки море позитивних вражень, а й нову пісню романтичну «Тепліше».

Габдулхаков Микола Юрійович – боєць (вже резерву) штурмової роти 5-го батальйону Української Добровольчої Армії (раніше - ДУК ПС). Автор і виконавець пісень в стилі «реп». Повернувся з війни трохи більше місяця тому, де і поміж усім займався творчістю.

Габдулхаков, або уже більш відомий за творчим псевдонімом «sVoяk», подарував землякам кілька власних пісень написаних ще під час війни на Сході. Зокрема, «Край світу», «1 з 93%» та нову ще не співану широкому загалу композицію – «Тепліше».

Доповнив його виступ бек-вокаліст (Бек МС) Роман Стаднік.

Як це було і як зустрічали свого земляка рожищани - дивіться у відео.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні