Скільки коштують трикімнатні квартири у різних містах

0
-2
Скільки коштують трикімнатні квартири у різних містах
В Україні найдешевше житло продають на окраїнних районах обласних центрів. Найдорожче – у Києві. У середньому трикімнатна квартира тут коштує $55 тис.

В інших містах центральної частини України максимально дорого придбати трикімнатне житло можна в Дніпрі – за $29 тис. За $16 тис. – у Полтаві, пише domik.ua.

У Західній частині України трикімнатні квартири в середньому коштують $15-30 тис. Найдешевше житло продають у Хмельницькому та Луцьку – $15 тис. Найдорожче – у Львові ($30 тис.).

Автор: domik.ua
Автор: domik.ua


У Східній частині України найбільше заплатити за трикімнатне житло доведеться у Харкові – $30 тис. У Запоріжжі квартири у середньому коштують $17 тис.

У Південній частині України найбільш дороге житло можна придбати в Одесі – за $45 тис. Найнижча вартість трикімнатних квартир зафіксована у Херсоні – $16,5 тис.

У Північній частині України купити житловий об'єкт за найнижчою ціною можуть покупці в Чернігові – за $16,5 тис. Максимально дороге трикімнатне житло можна придбати в Рівному – за $20 тис.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні