--> Лучанин зацідив головою патрульної об стіну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин зацідив головою патрульної об стіну

6
5
Лучанин зацідив головою патрульної об стіну
Лучанину загрожує кримінал через нанесення тілесних ушкоджень патрульній.

Близько 20 години 26 травня екіпаж патрульних прибув на терміновий виклик по вулиці Глушець у Луцьку, – повідомляє Патрульна поліція Луцька на своєму фейсбуці.

Заявниця повідомила, що її побив нетверезий співмешканець.

Жінка написала заяву на порушника, потім інспекторка хотіла відібрати пояснення, однак потерпіла почала поводитись агресивно, втікала. Вона була нетверезою.

На її крик вибігли сусіди й також напали на полісменів.

В якийсь момент один з чоловіків наніс тілесні ушкодження інспекторці та вдарив її головою об стіну.

Зловмисника затримали й доставили у відділок.

Виявилось, що це співмешканець заявниці.

Також встановлено, що ця заявниця уже більше 40 разів викликала поліцію додому зі схожими зверненнями. За словами очевидців, вона з чоловіком разом вживають алкоголь, після чого розпочинають «розбірки».

Наразі за фактом нанесення ушкоджень правоохоронцю відомості внесено в ЄРДР за ст. 345 Кримінального Кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Тривають слідчі дії.

Патрульна перебуває в лікарні зі струсом мозку і закритою черепно-мозковою травмою, її життю загроз немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бачив учора цю дівчину-мента у приймальному Другої лікарні. На візочку, рудоволоса. Як людину шкода. Але здивувала її мова, інтелект!!!((- якщо такі тупі розповідають оточенню як себе вести, то не диво, що отримують по голові. Тут потрібна якимінімум вища освіта та психологічна культура.
Відповісти
Може це та що матюкалася до водія Аверсу? Тоді зрозуміло що той алкаш прийняв її за свою і зацідив їй
Відповісти
А що з мовою та інтелектом не так?
Відповісти
Це протизаконно. В даній ситуації може і полісменка була й права у своїх діях. Але якщо дивитись на всі ситуації вцілому з нашою поліцією їх треба частенько в стіну головою. Може так мозги на місце стануть. Бо часом зустрічаються такі неадиквати що аж прозрєваїш.
Відповісти
Що за керівництво тупе в нашій поліції? На пяні розьорки жінку послати. Нічого немаю проти жінок в поліції, але дана ситуація явно не жіноча. Ще їхнього шефа грохнути в стіну непомішало б.
Відповісти
Алкашів не виправдовую, але коли бачу ДІВЧАТОК поліцейських, зявляється думка, чого вони туди пішли працювати??? Хотіли екстриму, отримують. Хотіли романтики, швидко розчаруються. Хотіли зарплати, вона не варта того ризику. І наостанок, як вони пройшли фізпідготовку?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні