Водій луцької маршрутки не пустив у салон пасажира з посвідченням

12
-2
 Водій луцької маршрутки не пустив у салон пасажира з посвідченням
Водій луцької маршрутки №11 не пустив у салон транспорту пасажира, який мав посвідчення.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав депутат Луцької міської ради Микола Романюк.

З його слів, водій зупинився на зупинці транспорту, однак, побачивши у пасажира посвідчення, рушив з місця, навіть не відкривши двері. Для того, аби покарати водій, Микола Романюк записав

"Таке враження, що цей ненажерливий 5-ти гривневий горе-водій здійснює перевезення пасажирів на своїй спині, а не у транспорті перевізника цього маршруту. Маршрутне таксі №11. Державний номер АС 4023 АМ ", - пише депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пане Миколо Романюк, а ви ж так ратували, щоб маршртчикам треба підняти тариф до 5-ти грн...Чи ви не знали про рівень обслуговування людей цими недоумками?
Відповісти
Створили «пільги» та «посвідчення»....((. Подуріли! Платити потрібно ЗА ВСЕ!!! А те, що у когось мало коштів, не проблема водія! Це проблема системи, не більше!
Спочатку пороБЛЯТЬ «законів», а потім боряться з тими, хто працює й заробляє. Натомість щоб не заважати трудитись, щиМЛЯТЬ та ставлять на проценти, на сьогодні до 50%!((
Просто необхідно зняти усілякі т.н. соціальні допомоги, і все стане на своє ПРИРОДНЄ місце!
Відповісти
вилізло маршрутне рило...Якби й весь світ їм платив, то їм все мало...все тому, що обліку нема, і все "втемну"... не хочуть світити свої реальні заробки
Відповісти
має бути,щоб ти їхало ,на дорогу дивились і без чорної каси працювало. Спробуй мені завтра зранку квиток не дати,до кінця зміни тебе труситиме
Відповісти
"Створили" не пільги і посвідчення, а "створили" батьки таке ЧМО, як ТИ
Відповісти
наслідки порочної системи влади. ДАЛІ БУДЕ ГІРШЕ
Відповісти
Якщо водіі недоумки ,рила, то чому ВИ такі святі та божі лізете,лізете ,як свині у ті маршрутки ВАС ніхто на аркані не затягуе, а також свідомо кричіть за подорожання продуктів, то жре.... мовчки і задоволені , скільки вже буде образливих жаргонів ,опамятайтеся, ВИ ж до церкви ходите гріха не боітеся.
Відповісти
ХВОРИЙ, чи що ?
Відповісти
Знову " за рибу гроші", скільки вже буде скандалів з тими перевізниками,де "влада", чого "соплі жує"? Може пора отому перевізнику дати копняка,і нехай котиться з міста зі своііми тарандайками,чи чекаєте поки громада це зробить?!
Відповісти
Цим придуркам треба валідатори ставити, а вони проти, бо не зможуть обманути. Ці водії-дебіли працюють на кишеню собі, намахуючи власника, а власник зі своєї кишені в ремонт не вкінеться. Підвищення вартості тільки на користь їбанутим водіям, а не перевізнику.
Відповісти
Викиньте з Луцька оте позорисько-маршрутку!! Тарандайки поломані,смердючі.Ніякого комфорту для пасажирів у ній нема!А вартість проїзду зашкалює! !!
Відповісти
Шновний депутате,РОМАНЮК,а ВИ за своіми маршрутками дивитесь,ой як багато до них притензій,так що у своему кориті рийтеся.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні