Вуличні божевільні уже символ міста, - музикант з Луцька про безхатьків

0
-2
Вуличні божевільні уже символ міста, - музикант з Луцька про безхатьків
Музикант з Луцька, лідер гурту "Фіолет"Сергій Мартинюк вважає, що дивні безхатьки на вулицях - символ будь-якого міста.

"Ці неприкаяні диваки на вулицях наших міст здавна привертали мою увагу. Причому, увага та була далеко не роззявляцього роду, радше - пізнавально-наукового", - пише він на своїй сторінці у Фейсбуці.

А також додає - йому з дитинства здавалося, що ті люди знають і розуміють значно більше за "нормальних", "таких як усі".

За 11 років життя у Луцьку для Сергія Мартинюка вуличні диваки стали одним із неформальних символів Луцька.

"Чого вартував тільки Шева з його химерною усмішкою та вічно бадьора жінка в мештах завжди більшого розміру, котра любила діловито розсікати центром або автовокзалом, стріляючи цигарки і гонорово викурюючи їх. Мені нічого не відомо ні про їх долі тепер, ні про те, що зробило їх такими, якими вони вросли в луцькі соціоландшафти..." - пише музикант.

Він розповів, що інколи полюбляв їздити до Липин, лежати у траві та слухати розмови пацієнтів психіатричної лікарні.

"Часом ті бесіди пробирали таким моторохом, що жодна з екранних історій Джеймса Вана і близько не неблизилась до рівня ірраціонального страху, який наповнював мене в ті миті", - розповідає Мартинюк.

"Інколи я думаю, що обличчя тих диваків - істинне відзеркалення душі міста,а ще більше - це критично правдиві дзеркала, в котрих ми при бажанні можемо розгледіти і себе правдивих", - резюмує він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні