ПриватБанк поверне кошти лучанам, які постраждали від шахрайства*

0
1
ПриватБанк поверне кошти лучанам, які постраждали від шахрайства*
Лучани, у яких шахраї, через махінації з мобільними номерами, викрали кошти з рахунків, отримають свої гроші назад. П

Клієнтська база і програмні комплекси банку передбачають найвищий рівень захисту даних і рахунків. Вочевидь, тому все частіше шахраї атакують клієнтів через мобільних операторів. Днями із рахунків 18 лучан зникли їхні гроші. Зловмисники скористалися можливістю перевипуску SIM-карт оператора “Vodafone” і таким чином заволоділи фінансовими номерами людей, а відтак - і доступами до їхніх рахунків.

Служба безпеки банку у найкоротші терміни провела розслідування цього випадку і спрацювала на випередження. Завдяки цьому були попереджені спроби зняття коштів у низки клієнтів.

На жаль, "Vodafone" - поки що єдиний з операторів, який не підтвердив співпрацю з банком у плані безпеки даних. Проте, оскільки клієнти фінансової установи не винні у ситуації, що склалася, керівництво ПриватБанку вирішило повернути викрадені кошти клієнтам.

З міркувань безпеки ПриватБанк радить використовувати контрактні тарифні плани - тоді усі операції по зміні SIM-картки будуть проводитися особисто у відділенні компанії при пред’явленні паспорта.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні