Волинський юрист хоче бути начальником в Державному бюро розслідувань

0
-1
Волинський юрист хоче бути начальником в Державному бюро розслідувань
Заступник директора регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Євгеній Блащук хоче очолити управління у Державному бюро розслідувань.

Він – у списку кандидатів на посаду керівника управління внутрішнього контролю Державного бюро розслідувань.

Окрім нього, на цю посаду претендують ще 67 кандидатів. Наразі конкурсна комісія розглядає заяви претендентів.

Кандидати на посаду повинні скласти тест на знання законодавства, а також пройти опитування на поліграфі, співбесіду.

«Я вважаю, що потрібно повертати довіру громадян до правоохоронних органів. А саме цей орган, на мою думку, зможе виконати це завдання», - розповів Євгеній Блащук в коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Останні чотири роки Євгеній Блащук працює заступником директора регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області. До цього 20 років працював на різних посадах, в тому числі керівних, в обласній прокуратурі. Зокрема чоловік був керівником органу досудового розслідування, слідчим в особливо важливих справах, з 2003 по 2005 роки був прокурором Іваничівського району, працював в управлінні внутрішньої безпеки.

Євгеній Блащук закінчив прокурорсько-слідчий факультет Української державної юридичної академії та аспірантуру Національного університету «Острозька академія». Йому 50 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні