Весь туалет Варшавського ринку у нашому дворі, - лучанин

0
-14
Весь туалет Варшавського ринку у нашому дворі, - лучанин
Лучанин просить відремонтувати прибудинкову територію на вулиці Кравчука у Луцьку.

Про це йшлося у четвер, 24 травня, під час засідання постійної комісії Луцькради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Зокрема, до Луцької міської ради звернулися мешканці будинку на вулиці Кравчука, 42 із проханням зробити капільний ремонт у дворі.

«Справа в тому, що будинок біля Варшавського ринку, тому весь туалет ринку, всі автомобілі у нас в дворі», - сказав лучанин.

Директор департаменту ЖКГ Луцькради Юрій Крась зазначив, що вказаний двір знаходиться у переліку дворів капітального ремонту, а відтак його планують відремонтувати протягом 2018-2019 років.

Голова комісії Андрій Козюра стверджує, що першочергово ремонтуються прибудинкові території, які не завершили у минулому році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні