«З одного боку – море, з іншого – болото», - лучанка про двір

0
1
«З одного боку – море, з іншого – болото», - лучанка про двір
На вулиці Кравчука, 40 у Луцьку відремонтують прибудинкову територію.

Про це йшлося у четвер, 24 травня, під час засідання постійної комісії Луцькради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Зокрема, до депутатів звернулася лучанка Раїса Мозолевська, яка просить зробити дорогу та тротуар поблизу будинку на вулиці Кравчука, 40.

«Ми просимо зробити тротуар та дорогу. Якщо це все зробити не вдасться, зробіть хоча б тротуар, аби матері з колясками могли там ходити», - каже пані Раїса.

Вона додає, що депутата на окрузі немає, а тротуару у дворі лише 100 метрів.

«З одного боку – море, з іншого – болото. У нашому будинку багато інвалідів, які ходять на милицях, матері з візочками. До будинку дійти навіть не можна. Хоч через Ківерці літай», - додає лучанка.

Директор департаменту ЖКГ Брій Крась зазначив, що лишніх коштів у бюджеті Луцька немає, можливо складуть кошторис на тротуар.

Голова комісії Андрій Козюра сказав, що рішення приймуть тільки після опрацювання. Звернення підтримали, після цього підготують зауваження та пропозиції та складуть кошторис.

Фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні