--> «Прибуткова схема», - лучанин про проблему із перевіркою газових лічильників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Прибуткова схема», - лучанин про проблему із перевіркою газових лічильників

6
-2
«Прибуткова схема», - лучанин про проблему із перевіркою газових лічильників
Лучанин Богдан Ульчак вважає, що «Волиньгаз» працює нечесно.

Про це ідеться у його дописі у Фейсбуці.

«20.10.2017 року в моєму будинковолодінні представники «Волиньгаз» зняли для повірки лічильник. Лічильника немає досі. Мій виявився чомусь не придатний, а відтак вони зобов’язані його замінити на новий за власний кошт. Проте у структури, яка є монополістом, надприбутковою фірмою, таких лічильників (безкоштовних) немає. А от придбати за гроші – лічильники є», – дивується чоловік.

«За цей час інша структура «Волиньгаз збут» активно обліковує і розраховує спожитий моєю родиною газ – за аналогічний період минулого року», – додає він.

Як зазначає Богдан Ульчак, з такою ситуацією зіткнулися тисячі волинян.

«І дивним є те, що люди купують нові лічильники за власні кошти, платять за їх встановлення і т. д. Класна схема... Головне – прибуткова... Можна було б промовчати, вчергове махнути рукою, але мушу повоювати… Просто сам себе не буду поважати, як промовчу», – зазначив лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більш того, вони завели манеру вигадувати неіснуючі порушення та збивати гроші з людей за всякі свої забаганки. Виписують акти попереджень - у цих актах посилання на Правила безпеки в газовому господарстві, але жодні з "порушень", які вони туди вписують, не є порушенням Правил безпеки. Виконуєш ці їхні забаганки - вигадують інші, і так далі - до зими ще ой як далеко, а на зиму, напевно, сподіваються на "великі баблоси". А я от сподіваюсь, що до зими вони вже одержать дещо маленьке, швидке та гаряче.
http://fakty.ua/215165-gazovye-kompanii-zastavlyayut-lyudej-platit-ogromnye-dengi-za-nesucshestvuyucshie-narusheniya
Відповісти
мені замінили за свій кошт-я ні копійки не платив
так що не завжди правда у дописі
Відповісти
Звичайно, знятий лічильник виявиться непридатним, мусите придбати новий - а як же бабло косити ? Не зря наші сусіди не пустили цих перевіряльників, хоча й була домовленість...
Відповісти
В моєму записі в блозі на я Волиньпост описав, як треба діяти, щоб отримати лічильник безкоштовно. http://www.volynpost.com/blogs/2175-lichylnyky-volyngazu-i-iak-ih-vstanovyty-bezkoshtovno
Відповісти
в мене точно та сама ситуація була. довго тримали , поки не почав трясти їх. через тиждень поздвонили та сказали що він бракований! похибка вийшла вних аж 84 проценти! і це лічильник німецького виробництва який минулих повірок показував майже ідеальну точність. коли забрав то виявив що сам лічильниковий механізм був неправильно зібраний. є підозра що вони ще й навмисне пошкоджений внутрішний магніт ( розмагнічений). думав відвести на завод в німечину на провірку але дороговати коштуватиме. взагалі проблема не так в лічильнику як втому шо нараховується вам як споживачу за спожитий газ за останні півроку при ,, спорченому,, лічильнику. якщо зняли в кінці літа то сума буде не велика якщо весною може сягнути десятків тисяч! раджу їхати до них і скандалити требувати повторної повірки і так далі......
Відповісти
Всі лічильники, які не САМГАЗ із Фірташового заводу-це брак! Ось такий девіз Волиньгазу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні