У Луцьку легковик збив двох дівчат

5
-5
У Луцьку легковик збив двох дівчат
Автомобіль ВАЗ 2106 збив двох дівчат на пішохідному переході у Луцьку.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Огієнка близько 22 години 23 травня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

За кермом перебував чоловік віком приблизно 60 років, явних ознак алкогольного сп'яніння не мав.

Він збив двох дівчат: одну з них госпіталізували до лікарні, друга відбулася подряпаним коліном. Водія доправили на експертизу, яка визначить, чи був він тверезим.

До слова, перед пішохідним переходом помітно сліди гальмівного шляху, вочевидь, водій намагався зупинитися, проте не встиг.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
50 процентів водіїв не знають правил дорожнього руху такі й наслідки. На мою думку за збиття людини на пішохідній доріжці, проїзд на чевоний сигнал світлофора, їзду пяним, треба забирати посвідчення пожиттєво.
Відповісти
99% процентів пішоходів також не знають і даже не хочуть знати Обов'язки пішоходів, а тільки права і тому лазать, як ті телята по дорозі туди-сюди і їхї абсолютно не цікавить своя безпека!!!
P.S. Водія я не захищаю. Пішохід завжди правий, але до тих пір поки живий.. (((
Відповісти
100 % підтримую ! Одиниці пішоходів перед тим як вийти на проїздну частину навіть не сповільнюються щоб впевнитись в безпечності переходу!!!!
Відповісти
Пішоходи ступаючи на дорогу, ЗОБОВЯЗАНІ упевнитись у безпечному переході!!! І взагалі неповага до тоннннн смерті веде до таких наслідків!((

Пішоходи, якщо думаєте що безсмертні, то ви просто тупі овци!(
Відповісти
Якщо водій явно неправий, то не наркоекспертиза потрібна, а експертиза на АДЕКВАТНІСТЬ! Але одночасно ТАКУ Ж експертизу мають пройти пішоходи!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні