Волинських посадовців підозрюють у махінаціях із закупівлею палива

1
1
Волинських посадовців підозрюють у махінаціях із закупівлею палива
На Ратнівщині посадовців підозрюють у махінаціях під час закупівлі палива для освітніх закладів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Ратнівська прокуратура розслідує можливу розтрату бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем посадовими особами відділу освіти, молоді та спорту Ратнівської районної державної адміністрації під час закупівлі дров та торфобрикету.

Досудове розслідування кримінального провадження проводиться Ратнівським відділом поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влада не закликає чинуш від освіти до скромності: міняли на пластикові вікна в школі, як бонус - поміняли директору вдома разом з дверима, при виході на пенсію - не гребують поцупити своє офісне крісло разом з ноутбуком + невраховану гуманітарку, а верх наглості - бажання вирізати та здати незадіяні труби в підвалі, от біда, що влітку всі холодні...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні