Гіпермаркет Там Там розіграв подарунки для відпочинку*

0
1
Гіпермаркет Там Там розіграв подарунки для відпочинку*
У неділю, 20 травня, постійні відвідувачі гіпермаркету Там Там мали нагоду виграти десять різноманітних подарунків, які знадобляться для відпочинку на природі. Серед подарунків: палатка, казанок, дрова та розпалювач для дров, набір шампурів, коврик для відпочинку, мангал, акустична колонка, мобільна батарея, а також головний приз - смартфон. Розіграш відбувся на першому поверсі ТРЦ ПортCity.

Постійні покупці гіпермаркету Там Там уже звикли до подарунків та сюрпризів. Аби перемогти, потрібно було лише зробити покупку у гіпермаркеті на суму 350 гривень, залишити контакти на звороті чеку, опустити його в скриньку, яка знаходилась у відділі інформації та прийти на розіграш 20 травня.



Головний приз дістався Наталії Серік, саме вона отримала смартфон Huawei Mate 10 Lite. Жінка розповіла, що участь в такій акції взяла вперше і не очікувала на виграш, більше того – навіть не хотіла приходити, але чоловік її переконав, і вони прийшли на розіграш. Була дуже рада та подякувала Там Таму за такий чудовий подарунок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні