У ЖК «Сіріус» продають два останніх таунхауси*

0
-4
У ЖК «Сіріус» продають два останніх таунхауси*
У ЖК «Сіріус», що зводить Будівельна компанія «Інвестор» біля Луцька, пропонують купити два останніх таунхауси вартістю 53 000 доларів.

Клієнт стане власником чотирикімнатного двоповерхового туанхаусу площею 137,64 кв.м, - пише Перший.

ЧИМ ОСОБЛИВИЙ ТАУНХАУС?

Майбутнім мешканцям пропонують повністю облаштований комплекс: озеленена територія, вимощена бруківкою, зовнішнє освітлення, для маленьких жителів тут зроблять чудовий дитячий майданчик, в’їзд на територію комплексу – з обмеженим доступом для автомобілів (пульт-шлагбаум).

Не менш важливим є й те, що таунхауси «Сіріус» зводять за останніми сучасними технологіями та використовують найкращі будівельні рішення.

ГОЛОВНІ ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТАУНХАУСІВ:

- Плоска покрівля, покрита полімерною мембраною.
- Фасад утеплений пінополістирольними плитами та мінеральною ватою, а також пофарбований якісною декоративною фарбою Baumit.

- Металопластикові вікна, зроблені за спеціальною технологією – «теплий монтаж», з п’ятикамерним профілем WDS 500 із двокамерними склопакетами з енергозберігаючим напиленням зовнішнього та внутрішнього скла.

«Виконуючи «теплий» монтаж вікон, ми використовуємо праймер, зовнішні та внутрішні гідро- й паробар’єрні плівки найкращих виробників», – зазначають у ТзОВ «Атлант плюс», яке виконує ці роботи.

- Металеві вхідні двері з МДФ-накладкою, вогнестійкі Е1.
- До кожного таунхаусу проведені Інтернет, телебачення та сигналізація.
- Двоконтурний газовий котел (ККД 96 – 100%).
- Металеві радіатори опалення «Kermi».
- На першому поверсі, у кухні, санвузлі та ванній кімнаті, а також на другомму поверсі у ванній кімнаті – тепла підлога.
- У таунхаусі є центральне водопостачання, газопостачання, всі електричні та каналізаційні мережі.



ПЕРЕВАГИ ПЛАНУВАННЯ:

У таунхаусі є велика кухня, простора ванна кімната, своя гардеробна, зручний та місткий хол, прекрасна тераса, величезна вітальня, дві спальні та робочий кабінет.

До слова, такого типу об’єкт – ЖК «Струмочок» – Будівельна компанія «Інвестор» вже здала в експлуатацію кілька років тому. Це 30 таунхаусів та 10 котеджів, які вже заселили та облаштували мешканці.

«Смак» життя в таунхаусі можна відчути лише спробувавши. Бажання мати мінімум сусідів і шматочок землі манив нас завжди, саме тому і обрали житло у Струмівці. Тут надзвичайно добре: помешкання за межами міста, цілодобова охорона, ранкова кава, сніданок на терасі та безліч інших переваг.

Рекомендую усім саме такий вид житла, бо він вартує приблизно стільки ж, як і квартира такого ж габариту», – розповіла директорка магазину a.Tan, яка мешкає в таунхаусі у ЖК «Струмочок», Ірина Пасічник.



Якщо вас зацікавила пропозиція, телефонуйте:

096 030 20 10

або звертайтесь до відділу продажів за адресою:

м. Луцьк, вул. Коперника, 13 В.

Переглянути детальну інформацію про ЖК «Сіріус» можна на сайті: www.investor.lutsk.ua
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні