80% волинських підприємств можуть залишитися без газу

5
-7
80% волинських підприємств можуть залишитися без газу
«Волиньгаз» заявив, що підприємства до 27 травня підприємства мають встановити засоби дистанційної передачі даних, інакше їм припинять газопостачання.

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної державної адміністрації.

«Підприємства різної форми власності, зокрема, всі державні підприємства, бюджетні установи, релігійні організації, силові структури, підприємства теплокомуненергетики та об’єкти промисловості мають встановити засоби дистанційної передачі даних. Наприкінці травня показання лічильника газу зможуть передавати лише дистанційно», - йдеться у повідомленні.

Таке обладнання досі не встановлено на 3013 об`єктах, а це більше 80% підприємств. Тож, без газу можуть залишитися навіть навчальні та медичні заклади, музеї, магазини, адмінприміщення, банківські та поштові відділення, районні підрозділи прокуратури та поліції, заклади відпочинку.

Засоби дистанційної передачі даних поки що не встановлені здебільшого на невеликих підприємствах, об’єктах соціальної сфери і бюджетних установах Волинської області.

«Наразі близько 89% об`єктів непобутового призначення не облаштовані засобами дистанційної передачі даних. Переважно це комунально – побутові підприємства з невеликим споживанням газу. Кожному було надіслано лист-повідомлення з роз`ясненням процедури і відповідальності за невиконання норм Закону. Тому закликаємо власників не затягувати цей процес, і звернутися з заявою щодо замовлення на виготовлення проекту технічного переоснащення до Центрів обслуговування клієнтів з раніше отриманими технічними завданнями», – зауважив технічний директор «Волиньгаз» Павло Козюк.

Газопостачання відновлять після встановлення модему та оплати витрат за його відновлення. Відновлення газопостачання в опалювальний сезон – також можливо лише з модемом незалежно від форми власності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А слабо облгазу взяти і відключити ті 80% підприємств?! Піднімуть на вили! черговий блєф!
Відповісти
ті газовики вигадують казна що ,аби пов***ватися.А через рік ще якусь нову "байду" вигадають
Відповісти
Цікаво, де ті всі навчальні та медичні заклади, музеї і ін. мають знайти 20 тис. (кожен) на встановлення засобів передачі даних? І ще цікаво: а якщо такі інституції їх не встановлять, то їх закриють? Тобто закриють школи, садочки і музеї? Те, що через це позагинаються малі фірми, це зрозуміло. І це вже тема для журналістського розслідування, проте в пресі поки щось тихо. Тільки передруки повідомлень монополіста.
Відповісти
Таке враження, що газівники живуть в іншому вимирі і їх завдання -знищити людство і планету Земля!
Відповісти
Ідея для тих в кого нема таких лічильників,беремо вебкамеру направляємо на лічильник і транслюємо в реальному часі, і нехай газовики при***ються що нема передачі даних
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні