45-річний волинянин 8 років нарощує жінкам вії

1
-5
45-річний волинянин 8 років нарощує  жінкам вії
Волинянин Олексій Іванець вісім років чоловік нарощує жінкам вії.

Про це у інтерв'ю він розповів Інформаційному виданню ВолиньPost.

Чоловікові майже 45. Він володіє декількома мовами, професійно займається фотографією, але основна сфера його діяльності – індустрія краси. Вже вісім років чоловік нарощує жінкам вії. Крім того він освоює різноманітні техніки перманентного макіяжу та догляду за бровами.

«Мене підштовхнула на це моя сестра. Навесні 2001 року я поїхав за кордон, залишив їй перукарську машинку. А я декілька років жив у різних країнах – у Португалії, Іспанії і Франції. Два роки працював за кордоном будівельником. У 2010 році повернувся в Україну і зрозумів, що мушу знайти справу, якою зароблятиму на життя. Сестра запропонувала спробувати нарощувати вії, і я спробував», - розповів чоловік.

«Перше нарощення тривало сім годин. Першою «жертвою» була моя знайома. Але сказала, що на корекцію до мене вже не прийде. Тому перший етап був таким своєрідним пошуком «жертв». Це тепер вії – у тренді, а на той час охочих їх зробити було не так багато», - зазначив майстер.

«Усього досягав терпінням, працею. Але сьогодні можу сказати, що не дарма. За всі ці роки до мене прийшли вже приблизно 700 клієнток, і кожна раділа, коли дивилася в дзеркало після процедури», - зазначив він.

«Загалом же треба відзначити, що рівень майстерності в Україні – найвищий в Європі. Я був в Швейцарії, наприклад. В Німеччину їжджу двічі на рік до друзів, щоб, як то кажуть, дах не знесло. То мав можливість проаналізувати, зробити висновки. В нас ця індустрія на дуже високому рівні, це я вам гарантую», - заявив Олексій Іванець.

«Заходили ревниві чоловіки клієнток. Таких випадків було, може, чотири за весь час. Приходили, сідали, дивилися, як я тут все роблю. А потім вставали і йшли, на довго їх не вистачало», - поділився майстер.

«Тут є своя специфіка. По-перше, я майстер-чоловік. По-друге, мої клієнтки – із заплющеними очима. Це теж впливає. Буває по-різному. Є клієнтки, в яких маленькі діти. Вони приходять і кажуть: «Льоша, я буду спати». Я кажу: «Без проблем». Інколи можуть навіть хропіти. Це людський фактор, нічого страшного в цьому немає», - додав чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Леша майстер яких треба пошукати, він має природній талант художника , тому дивиться на обличчя жінки і не просто в уяві вимальовує як краще, а знає і уміє це зробити технічно!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні