День Захисту дітей у ПортCity*

0
6
День Захисту дітей у ПортCity*
У перший день літа традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей. Саме до цього свята ТРЦ ПортСity підготував яскраву розважальну програму для дітей, яка зробить цей день - незабутнім.

Запрошують усіх дітей, для яких у цей день будуть виступати аніматори в образах казкових героїв, ходулісти, клоуни, будуть проводитись різноманітні майстер класи, естафети, ігри та конкурси. Також діти зможуть безкоштовно поласувати смачним морозивом та солодощами, адже весь день буде тривати свято морозива для від ТМ Лімо.

Також маленькі гості зможуть проявити свої художні таланти і зобразити на асфальті малюнок на тему "Моє найголовніше право", а переможець конкурсу отримає цінний подарунок від ТРЦ ПортСітy – самокат.




Коли: 2 червня 2018р
Де: о 12.00 – центральний вхід ТРЦ "ПортCity"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні