--> Чоловік подав на монастир до суду за те, що впав у депресію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік подав на монастир до суду за те, що впав у депресію

0
-1
Чоловік подав на монастир до суду за те, що впав у депресію
Японський чернець подає в суд на свій храм, стверджуючи, що він був змушений працювати без вихідних, через що і впав у депресію.

Про це повідомляє Експрес online.

Чернець вимагає компенсації в розмірі 78 тисяч доларів у одного з храмів на горі Коя-сан недалеко від міста Осака, який вважається одним із найсвященніших буддійських місць в Японії.

За словами адвоката Норітаке Сіракури, у 2015 році, коли область Коя-сан відзначала свій 1200-річний ювілей, чоловік був змушений працювати до 64 днів поспіль, щоб впоратися з хвилями туристів.

Його інші обов’язки також виходили за рамки духовної практики. В результаті через перевтому він впав у депресію.

«Якщо ви монах, то час вашої роботи в монастирі ніяк не регулюється. Вам дають завдання і кажуть, що це частина релігійного виховання. А якщо вже це виховання, то необхідно долати серйозні труднощі. Ми будемо стверджувати, що такий підхід застарів», – зауважив Сіракура.

Адвокат відмовився називати свого клієнта – монах хоче зберегти анонімність, щоб мати можливість повернутися до своєї роботи або знайти її в іншому місці. Він уже отримав підтримку місцевого бюро праці, яке визнало, що тривалий робочий день без відпочинку відповідає визначенню перевтоми.
Теги: релігія, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні