Волинська громада презентувала свій бренд

0
5
Волинська громада презентувала свій бренд
У Боратинській об’єднаній територіальній громаді на Волині презентували власний бренд.

Відбулося це в п’ятницю, 18 травня, в приміщенні сільської ради села Боратин, - повідомляє Район.Луцьк.

Створила його для ОТГ команда соціального проекту Brandville – соцпроект студії дизайну Logogo, спрямований на покращення візуального іміджу українських сіл.

Проект безкоштовний. Організували його в рамках підтримки активних громад України. Команда оголошує конкурс і хто в ньому виграє, того й обирають дизайнери.

«Не дивно, що наша громада розпочала створення бренду. Адже сьогодні свої логотипи, бренди мають найпрогресивніші держави та найбільші компанії в світі. Сьогодні потрібно створювати цінність і ми за крок до неї», – розповів на початку Анатолій Левчук.

Під час представлення бренду команда розповіла, що спочатку вони пізнавали місцевість території, побут, шукали особливості кожного населеного пункту та що між ними спільного.

«Ми зрозуміли, що 12 сіл можна розбити на три напрями: Боратинський, Промінський та Баївський. Після вивчення громади можемо зробити висновок, що тут роблять все для людей. Йде постійна робота над просуванням своєї громади. Та й загалом тут живуть ініціативні, сучасні й успішні люди. Це наше особисте враження. Боратинська громада з великими перспективами і можливостями», – розповіли розробники.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні