«Соромно за своє місто» - волинська журналістка про ромів у Луцьку

14
18
«Соромно за своє місто» - волинська журналістка про ромів у Луцьку
Волинська журналістка Надія Міщук розповіла про атмосферу на луцькому автовокзалі.

Пост гніву вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вкрай рідно буваю на луцькому автовокзалі, але навіть ці нечасті візити дуже нервують. Проходиш перше коло пекла - роми. Вони лізуть просто тобі в обличчя, просячи гроші. Насилають на тебе сто нещасть, якщо не дістанеш їм щось із гаманця. Звісно, ніхто їх звідти не гонить", - пише журналістка.

Вона додає, що друге коло пекла на автостанції - це сморід, бруд і «пивнухи».

"Може, то в цьому причина, що в Луцьку так тхне? Третє коло - «Люди добрі, поможіть треба на лікування. Я бідна-нещасна людина...». І це все дійство проходить в автобусі. Мабуть, туристи просто в шоці від всього цього. Соромно за своє місто", - додає лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую, наша "поліція" і то їх боїться, за що їм зарплату платять?!!??
Відповісти
Яке відношення має та "селфі поліція" якщо територія автостанції і сама автостанція часна територія і бізнес. Може треба вже ставити питання про повернення цієї території і самої автостанції в державну власність, а саме під контроль міста. На жд вокзалі чомусь такого срачу нема і ромів нема, хоча вони теж їздять потягами. Може проблема саме у власності і хто керує там.
Відповісти
Яка автостанція часна? :) Була б часна, то тих ромів там точно не було б!!! Може і дійсно праві ті, що під Києвом їх ганяли - дістали вже! Якщо влада проти них безсила, то суспільство саме буде діяти!
Відповісти
А потім приїздить машинка, роми сідають в неї і їдуть додому.
Відповісти
Полішуки нічим не відрізняються, коли раком ставлять авто на дорогах біля Варшавки та місцях для інвалідів... коли бички викидують з авто , коли пісяють під стінами.
Відповісти
чим відрізняються. коли на контрабандних коритах-авто їздять... чи оформляють липові субсидії та не платять податки.
Відповісти
Тепер зрозуміло, якої ви національності.
Відповісти
Я підтримую журналістку на 100%. У четвер зранку їздив у Львів з цієї автостанції. Швиденько купляю квиток і намагаюсь швидше вискочити з транзитної зали. Там влада циган і їх дітей. Ходять, не просять, а вимагають. Дико неприємно. Таке враження, ніби ми цим їм щось винні. Ведуть себе так, ніби усі решта їх повинні утримувати. Це не роми - як вони себе величають. Немає такого слова, не існує такої нації. Це - брудні цигани, брудніші за собак. Скажені, смердючі і зухвалі.
Відповісти
а полішуки які палять на платформах, тебе не бісять?... Автовокзал - це приватна територія. то ж претензії до власника.
Відповісти
Кого палять? Можливо, курять? Палити можна сільраду і стіжок соломи. А цигарку курити. А ти палиш, чи куриш?
Відповісти
Тютюнопалíння — набута шкідлива звичка вдихання диму тліючого висушеного листя тютюну. Найважливішим компонентом тютюнового диму є нікотин. Регулярне вживання нікотину викликає тютюнову залежність. Тривале і часте паління тютюну завдає значної шкоди здоров'ю курців, та оточуючих їх людей, що не палять i тварин.
Від хвороб, розвиток яких є наслідком тютюнопаління, щорічно помирає 5,4 млн осіб. Тобто 1 з 10 смертей у світі спричинена саме вживанням тютюнових виробів[
Відповісти
Їм, ромам, гріх працювати.... А от , красти, обманювати, ворожити - це їх геройство. МИ ЇМ, РОМАМ НІЧОГО НЕ ВИННІ. !!! Не роблять , не робили і не будуть на хліб заробляти працею і податків не платили і не будуть платити . Ліниві і брехливі люди вони...
Відповісти
То може з ними як львівяни зробили..
Відповісти
Суспільство, свідомість, всі їм щось винні та інші гасла...
А давайте всі, наголошую - всі, як один не подавати... Ні гривні, ні копійки, ні булочки "бідненьким" діткам. І питання буде вирішене ! Перевіримо ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні