Лучани «тонули» з гуртом «Без Обмежень». ФОТО

0
3
Лучани  «тонули» з гуртом  «Без Обмежень». ФОТО
Гурт «Без Обмежень» презентував у Луцьку новий альбом «Буду з тобою».

Концерт відбувся у п’ятницю, 18 травня, в обласному драмтеатрі,пише "Перший".

Глядачі вже з першої пісні поринули у вир ніжності та щирих почуттів, та, здається, своєрідна ейфорія не покидала зал до самісінького закінчення концерту.

Спочатку хлопці із «Без Обмежень» презентували кілька пісень із нового альбому: «Буду з тобою», «Листопад», «Хочеш», «До небес», «Хто я». До слова, саме пісню «До небес» лідер гурту Сергій Танчинець назвав своєю улюбленою, пояснивши це тим, що вона є останньою, над якою працював колектив.

Гурт «Без Обмежень» є істинними патріотами, які безмежно люблять свою країну, а це не могло не позначитися на їхній творчості. Лучанам вони заспівали дві пісні цієї тематики – «Воїн» та «Моя країна», після виконання якої на сцені з’явилися представники «Айдару», подарувавши Сергію Танчинцю футболку з символікою батальйону.

Не минув концерт і без виконання улюблених та добре відомих пісень – «Без неї ніяк», «Тону», «5хвилин», «Най би вже прийшла весна», «Твої очі» і жартівливої «Магдалени».

Захоплені глядачі не хотіли відпускати музикантів зі сцени, тому «випросили» у гурту «Без Обмежень» ще й кілька пісень на біс. На одну з них хлопці запросили на сцену усіх діток із залу.

Сергій Танчинець пообіцяв глядачам, особливо лучанкам, що гурт обов’язково приїде у Луцьк із презентацією нового альбому, а можливо і ще раз в рамках нинішнього туру.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні