У луцькому парку зламали дерево, яке висадили на честь загиблого героя

2
5
У луцькому парку зламали дерево, яке висадили на честь загиблого героя
У Луцьку в парку Героїв Майдану та Небесного легіону за РАЦСом зламали клен, який висадили на честь загиблого героя Максима Ляшука.

Про це пише у Фейсбук Ruslan Telipskyi.

«Кілька днів тому якесь падло зламало іменний клен Максима, що висадила його сім'я у парку Героїв Майдану та Небесного Легіону за РАЦСом на вічну пам'ять про вірного сина свого народу», - йдеться у дописі.

До слова, 18 травня Максим Ляшук міг би святкувати 29-й день народження. Брав участь у боях за Іловайськ, загинув 29 серпня у «зеленому коридорі» поміж селами Новокатеринівка та Горбатенко. В автобус «Світязя» влучив снаряд, загинуло 6 бійців, серед них Мирослав Столярчук.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (09.04.2015, посмертно).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хребет би зламати тій почварі
Відповісти
Я б зламав дві руки тому, хто це зробив.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні