Що роблять муніципали на сесіях Луцькради

0
-2
Що роблять муніципали на сесіях Луцькради
Керівниця департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська наголосила: охорона громадського порядку – основна функція муніципалів.

І на усіх виконкомах і сесіях представники муніципальної варти були Про це зазначила вона в ефірі Протилежного Погляду LIVE 18 травня, - пише Конкурент.

"На сесії 28 лютого наших було 6. Тоді ж Рижков почав ходити по столах, були вирвані телефони, Павло (Павло Данильчук, депутат Луцької міської ради, – К.) встав і кинув в головуючого документи", – зазначила вона.

Натомість депутат Павло Данильчук переконаний, що муніципали не можуть займатися охороною громадського порядку, адже є прогалина в законодавстві.

Із його слів, охороною громадського порядку повинна займатися поліція, СБУ, Нацгвардія. Їх викликає головуючий або депутати, якщо в цьому є потреба.

"Муніципали не мають права навіть руками лізти до депутата", – зазначив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні