Соціальна мережа для бізнесу, відпочинку та контролю влади – у Луцьку презентували «єСвоє»*

1
1
Соціальна мережа для бізнесу, відпочинку та контролю влади – у Луцьку презентували «єСвоє»*
17 травня відбувся повноцінний старт нової соціальної мережі «єСвоє», що надає унікальні можливості для персоналізації цифрового простору та отримання інформації.

Нова соціальна мережа має досить цікаві нововведення. Користувачі можуть використовувати сайт не тільки для спілкування та прослуховування музики, але й для ведення бізнесу. Платформа дозволяє розміщення, просування і торгівлю товарами, оскільки свій акаунт можна зв’язати з веб-гаманцем.



Презентувати нову соцмережу у Луцьк приїхала молода команда фахівців. Це засновник ТОВ «єСвоє. Агенція» Віталій Оленійчук, керівник юридичного департаменту товариства Сергій Мовшук, директор соцмережі Вікторія Стебловська та співзасновниця проекту Олександра Струмчинська.

Вони розповіли, що ідея створення соцмережі прийшла рік тому, коли в Україні офіційно заборонили «Вконтакте» та «Однокласники». Усі дванадцять місяців тривала розробка і ось із бета-версії сайт перейшов у повноцінне функціонування. Створено національний продукт, який дозволить проводити в одному місці велику кількість операцій. Цього досі не було у жодній соціальній мережі.



Перш за все – це контент (музика, кіно). Вони будуть цілком легальні. Команда «єСвоє» бойкотує піратський продукт і виступає лише за легальне придбання інтелектуальної власності. По-друге – це також і бізнес-мережа, в якій кожен користувач (за потреби) зможе заробляти. Тут пропонуються інструменти як для початку власного бізнесу, так і для покращення ефективної роботи вже існуючого.

Платформа дозволяє просування, розміщення і купівлю товарів напряму з веб-гаманця користувача.

За словами Олександри Струмчинської у команді докладають максимум зусиль, аби продукт був корисним для користувачів.

«Нині вже можна застосовувати функції комунікації, в подальшому буде запущено багато корисних додатків», - наголосила вона.



Зокрема, сервіс «єГаманець» даватиме змогу легко розраховуватися за покупки в Інтернеті навіть із телефону, замовляючи товари чи послуги. У гаманці можна буде тримати будь-яку валюту. Основний же акцент робиться на власну криптовалюту мережі «єТокен».

«Криптовалюта розроблена на основі технології блок-чейн. Завдяки гаманцю користувачі дуже просто зможуть переказувати гроші, купувати товари і послуги чи обмінювати криптовалюту», - зазначав засновник Віталій Оленійчук.



Продавати та купувати для приватних осіб, а також створювати майданчики для магазинів можна буде завдяки сервісу «єТовари». Принцип роботи схожий на e-Bay – щоб продати товар, досить створити пост із фото, описом та ціною. Оплатити ж покупку можна буде лише з гаманця мережі.



Сервіс «єКвитки» даватиме змогу придбати квитки на концерти чи івенти не виходячи з акаунту соцмережі. Також тут буде видно, хто з друзів вже придбав квиток на певну подію.



Найфантастичнішою та водночас найосновнішою новинкою соцмережі керівник юридичного департаменту Сергій Мовшук назвав використання в роботі штучного інтелекту.

«Всім ми знаємо, що діти проводять в Інтернеті дуже багато часу і рідко коли – з користю. Ми пропонуємо розробити ходи для дітей – намалювати картину чи вирішити загадку, лише після чого програма продовжуватиме працювати. Можна буде запрограмувати роботу соцмережі на певний час, після якого гаджет вимикатиметься. Встановити сенсор дистанції, завдяки чому дитина не зможе працювати за комп’ютером на надто близькій відстані, бо монітор вимикатиметься, і так далі», - пояснив Сергій Мовшук.



У подальшому планується введення в дію сервісу «єРезюме» з можливістю інтеграції в сайти пошуку роботи, сервісу для онлайн навчання, сервісу «єАвто» та мобільних додатків до них.

Жваве обговорення серед присутніх викликала репліка Сергія Мовшука про те, що завдяки «єСвоє» можна буде «контролювати роботу чиновників».



«Наприклад, у Латвії, коли в дорозі з’являється вибоїна, то у тематичних рубриках в Інтернеті розгортається неабияка дискусія. Люди миттєво знаходять інформацію про те, хто цю ділянку ремонтував, скільки коштів було витрачено та на який термін давалась гарантія. Наступного дня ця вибоїна уже замощена і закаткована, бо люди це контролюють», - наголосив він.

Засновник «єСвоє» Віталій Оленійчук додав, що на основі акаунта у соцмережі можна буде створити, наприклад, власний торговий сайт, не шукаючи розробників та не платячи гроші.



Також він закликав лучан активно реєструватися та підтримувати свій продукт, адже мережа повинна розвиватися. Зірковими партнерами «єСвоє» вже стали популярні гурти «Без обмежень» та «Дзідзьо».

На питання щодо гарантій захисту персональних даних, розробники зауважують, що сервери розташовані в одній з європейських країн, що дає гарантії фінансової та правової безпеки користувачів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну стосовно ,контролювати роботу чиновників то дуже сумніваюся,бо на відміну від закордонних нашим чиновникам глибоко начхати на те що пишуть, іім в очі говориш,а вони "дурку косять"..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні