У Луцьку просять, щоб пенсіонери платили у тролейбусах

20
13
У Луцьку просять, щоб пенсіонери платили у тролейбусах
Лучанин просить, аби пенсіонери у певні години дня платили за проїзд у тролейбусах.

Відповідну петицію зареєстрував Владислав Стицай.

"Хотілося б звернутися до наших депутатів з пропозицією зробити платний проїзд у тролейбусах для пенсіонерів у годину-пік (ранок і обід). Орієнтовно вранці 7:00 - 9:30, а пообіді 12:30 - 14:30", - йдеться у тексті петиції.

Як аргументує автор, у цей час досить багато пенсіонерів, які перешкоджають проїзду студентам і людям на роботу.

"Платний проїзд зменшить кількість пенсіонерів в ці години і дозволить більш комфортно прибувати до пункту призначення", - резюмує автор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
петиція, скоро має відбутись монетизація пільг на проїзд, всім пільговикам - будуть доплачувати певну суму, тобто - проїзд буде платним для вісх.
Відповісти
підтримую автора, на базар можна їздити не щодня і не в години пік. Школярі сплачують, то можуть пенсіонери по 50 коп.сплатити і пільговики Чорнобиль. Афган та інші можуть сплачути.щоб врятувати єдиний держзасіб- тролейбуси. Просто це вирішує місцева влада,а вони не хочуть, бо міра не популярна. А коли буде ще монетизація, то будемо ходити пішки.
Відповісти
є ще одна пропозиція. встановити пенсіонерам мінімальну пенсію 5000 грн і нехай оплачують повну вартість проїзду
Відповісти
Дай Боже,щоб ви дожили до пенсії і прлпрацювали 45 років та одержалт 1700тпенсії,а квартплата 3000 тисячі,таблетки тисячу.Субсидію знімають через дітей,які не дають гроші на квартиру,а прописані.Кудивони підуть,як неиа куди.І що робити нам,шнурка на голову. В,щоб ви ні в чому собі не відказували.Не дайБоже щоб ви так жили як ми
Відповісти
зробіть інвалідів та пенсіонерів людьми нижчої касти відберіть все що ще не відібрали .але не забувайте що ми також будемо в цій категорії людей
Відповісти
вони вже і так в цій державі є людьми нижчої касти.
Відповісти
Не світ не зоря,кожен день на базар по "яічка" їздити,
І ноги не болять ходити?
Відповісти
Не дай, Боже, дожити тій людині, що внесла таку пропозицію, дожити до того часу, коли йому в очі скажуть, що він став зайвим в країні та заважає жити іншим. Пільги на безоплатний проїзд в громадському транспорті в Україні зароблена нашими бідолашними, доведеними до виживання пенсіонерами, кількома десятками чесної , часом важкої праці. І ось, замість подяки за труд і поваги до старшого віку - ще одна пропозиція про "піклування" та "покращення" життя пенсіонерів. Сумно.
Відповісти
А ще краще витравіть пенсіонерів,щоб вам не заважали
Дайте пенсію тим,що працювали по 40-50 рлків і будемо платмти. А не всім ожнакову 10 років стаду і 50.Невже ви дуиаєте,що старість вас омтне.Ще просіть Бога до неї дожити,бо не всім це дано
Відповісти
Мова проте ,що пенсіонери в часи пік можуть побути вдома, ось зараз на лінійку,або випускний з букетами і люди на базар. Так всі бачать це й 1 вересня і т.д.
Відповісти
а нема чого створювати ажіотаж в часи пік. виходьте з дому раніше, або пізніше
Відповісти
Дають зарплати 1500грн, з них: 1500-2000 комун. взимк, їжа, ліки.... а чи вистачить бюджету пенсії ще й на проїзд??? Складне питання.....
Відповісти
Уточнення -ПЕНСІЇ
Відповісти
Пенсіонери - це люди які будували цю країну, чорнобильці, афганці, атошники - так вони можуть платити, АЛЕ вони отримали ці пільги від держави, хочеш їздити безкоштовно відпрацюй 50 років, їди захищай країну, а не ний, мерзото, бо тобі, падло їздити через них не комфортно, поясни це своїм батькам, що вони лише обуза яка заважає людям жити комфортно
Відповісти
Ти "лузер" якщо тобі заважають пенсіонери.
Відповісти
а що в час пік тролейбуси переповнені?пише людина, яка тролейбусами не їздить...дайте пенсіонерам доплату за проїзд і тоді вони будуть платити...
Відповісти
У цього хлопця, є прадід 1949 року народження, є бабуся 1951 року народження, обидва пенсійного віку. Якщо вони живі, то нехай їм розповість
Відповісти
Нехай олігархи покривають збитки, а не дерти останнє з пенсіонерів. Вони й так на грані вимирання. Влада так про них "піклується". Зменшує кількість населення.
Відповісти
Це більш ніж жорстоко - пенсіонери - це люби ,які живуть навіть не за межею бідності - це люди , які чекають смерті - бо жити ніяк . Ви погляньте в магазинах та на базарах як ці бідолаги купують кості і то по-менше. Як вони чим раніше збирають пляшки та макулатуру і тягнуть ті непідйомні сумки в пункти прийому. І все це для того , щоб купити ліки - ні не для лікування то надто дорого , а лише знеболювальні,щоб полегшити свої страждання. Та коли нажеруться ті наші можновладці. Не підіть один раз в ресторан, не поїдьте один раз за кордон на відпочинок - перерахуйте ці гроші тим ненаситним маршрутникам , щоб і вони безкоштовно возили пенсіонерів. Така петиція це жах і сором.Дайте Владиславу Стецаю в місяць 1700,00 грн. і хай в однокімнатній квартирі спробує прожити лише один місяць. Дозволю собі цього активіста Стецая назвати худобою - люди так не поступають.
Відповісти
Їжджу в години пік і мені щось пенсіонери не заважають. Це напевно, якийсь студент написав, який запізнився на пари, бо чекав "комфортного" тролейбуса. Година пік на те і година пік, що там більше людей їздить, ніж зазвичай: чи то будуть пенсіонери чи ще хтось інший - нема різниці. Чи можливо думає, що година пік в інших країнах виглядяє інакше?
І пахне жосткою дискрімінацією, пільги на проїзд їм дано ПО ЗАКОНУ, очевидно автор петиції з таким терміном не знайомий. Забирати вибірково ці права, як на мене, порушення цього закону. Для цих пільг люди працювали 50 років і вони є заслуженими, при пенсії до 2 тисяч.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні